Signeersessie M.J. Arlidge

M.J. Arlidge

M.J. Arlidge komt naar De Drvkkery op 22 juni tussen 15.00 en 16.00 uur voor een signeersessie. Hij komt zijn nieuwe boek Kom eens gauw signeren. Mocht je de hele serie op je boekenplank hebben staan, schroom niet. Hij signeert ze allemaal met plezier!

Kom eens gauw

Deel 11 in de populaire Helen Grace-serie

Laat op de avond komt een jonge vader thuis. Zijn dochtertje ligt rustig in haar bedje te slapen en die aanblik is een schrijnend contrast met de ravage die hij aantreft in zijn echtelijke slaapkamer, waar zijn vrouw levenloos in bed ligt. Op brute wijze is ze om het leven gebracht. Een paar dagen later komt een moeder thuis van een late dienst en treft haar tienerzoon aan in de woonkamer. Vermoord. Beide moorden lijken met hetzelfde wapen te zijn gepleegd, maar wat is het verband?

Terwijl inspecteur Helen Grace zich op de zaak stort, bevindt haar leven zich op een keerpunt. Haar meest recente aartsvijand loopt nog vrij rond en maakt dat ze geen stap kan zetten zonder drie keer achterom te kijken. Als zich een grote tragedie voordoet, is Helen nergens meer zeker van en al helemaal niet van haar baan. Haar trouwe partner Charlie zal tijdelijk in haar voetsporen moeten treden, maar is ze daar wel klaar voor?

In de pers

‘M.J. Arlidge boekt een enorm succes met zijn serie over de vasthoudende en getormenteerde inspecteur Helen Grace.’ Algemeen Dagblad

‘Ouderwets spannend.’ De Telegraaf

‘Vol cliffhangers waar je wat mee kan.’ NRC Handelsblad

M.J. Arlidge

M.J. Arlidge schrijft al sinds het begin van dit millennium voor verschillende Britse crimeseries. Matthew Arlidge werd in 1974 geboren in Londen als jongste van vier kinderen. Hij groeide op in Hampstead. M.J. Arlidge heeft heel veel gereisd en onder andere lesgegeven op een school in Zuid-India. Eenmaal terug in het Verenigd Koninkrijk studeerde hij Engelse literatuur in Cambridge. Ook heeft hij een jaar een studie over film- en televisieproductie gevolgd aan de universiteit van Bristol. M.J. Arlidge heeft diverse Britse misdaadserie geproduceerd, zoals Undeniable, The Little House en Torn. Inmiddels heeft hij elf boeken geschreven over inspecteur Helen Grace.

Helen Grace

Helen Grace is een eigengereide inspecteur bij de politie in het Engelse Southampton. Ze is een kei in het opsporen van seriemoordenaars. Ze geeft leiding aan een groep rechercheurs, maar als het erop aankomt, gaat ze vaak alleen op een zaak af, buiten alle regels om.

 

Foto: Bill Waters