Spelletjesavond Café Bommel

Elke laatste dinsdag van de maand: spelletjesavond bij Café Bommel in Middelburg! Laat zien welke spellen jij graag speelt. Probeer spellen uit. Leer mensen kennen om samen mee te spelen. En dat allemaal op één avond!

Vanaf maart zijn de spelletjesavonden altijd volgens het BYOG-principe: bring your own game, oftewel: neem je eigen spel mee! Je hebt vast nog wel iets in de kast liggen waar je anderen enthousiast voor kan en wil maken. Of een spel dat leuker wordt als er meer mensen meedoen. Neem mee! Of laat je verrassen door wat andere mensen meenemen.

Zin om een keer mee te doen? Kom langs en doe mee! Nieuwsgierig? Loop langs, kom kijken hoe leuk en gezellig het is en doe mee!

Inloop is vanaf 19:15 uur, de start om 19:30 uur. Het duurt meestal ongeveer tot 22:00 uur, maar eerder weg- of langer doorgaan is geen probleem!

Deelname is gratis, consumpties zijn wel voor eigen rekening.

Doe je mee?

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze spelletjesavonden? Stuur dan een email naar info@cafebommel.nl, dan zetten ze je op de mailinglijst. Of laat je toevoegen aan de appgroep!


Delen op

Wanneer

Hoe laat

19.30 - 22.00

Waar

Cafe Bommel Middelburg

Entree

gratis

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg