Sport & Switch Zomerkamp

Is uw kind klaar voor een spectaculaire week vol sportactiviteiten en gezelligheid? Meld uw kind dan nu aan voor het Sport&Switch Zomerkamp. Het Sport & Switch Zomerkamp wordt de laatste week van de zomervakantie gehouden in Middelburg en is een initiatief van Sport & Switch, in samenwerking met studenten van Hogeschool Zeeland en het CIOS.

Het kamp is bedoeld voor kinderen die volgend schooljaar in groep 5 tot en met 8 zitten. Het Zomerkamp vindt plaats van 29 augustus tot 2 september. Op deze maandag tot en met vrijdag worden de kinderen van 9:00 tot 16:00 op sportcomplex De Sprong in Middelburg verwacht. In deze week worden verschillende sportclinics aangeboden door de vijf sportverenigingen die samenwerken met Sport & Switch. Zo kan uw kind verschillende nieuwe sporten ontdekken. Verder is deze week gevuld met allerlei sportieve activiteiten en spellen, zoals verschillende waterspellen, springkussens, speeltuinen en nog veel meer.

Inschrijven kan via de website www.sportswitch.nl. Ook voor verdere informatie, kijk op de website van Sport&Switch. Wees er snel bij, want  vol is vol!