Temple Fang + Neptunian Maximalism And Its Drone Arkestra

Temple Fang is een vierhoofdig spacerockmonster uit Amsterdam met een stevige livereputatie in Nederland en daarbuiten. Het viertal brengt muziek die in de smaak valt bij fans van The Grateful Dead, Motorpsycho, Hendrix en Coltrane. De band debuteerde in 2020 met het album ‘Live at Merleyn’. In 2021 volgde het epische dubbelalbum ‘Fang Temple’ bij Right On Mountain/Electric Spark. De ene helft van de plaat werd opgenomen in de studio, de andere live.

Neptunian Maximalism – NNMM voor de vrienden- is een wisselend collectief van Brusselse muzikanten. Ditmaal spelen ze als een kwintet, het zogenaamde Drone Arkestra. Gitarist en vocalist Guillaume Cazalet (CZLT, SOL KIA, ZAÄAR) en saxofonist Jean- Jacques Duerinckx (ZAÄAR, Ze Zorgs) vormen de kern van de bende. NNMM releaste al de trilogie ‘ÉONS’ – een ode aan de zon, de maan en de aarde – bij I, Voidhanger Records en ‘The Conference Of The Stars’ bij Homo Sensibilis Records. Daarop mengt de band drone metal en spirituele free jazz met psychedelische, kosmische energie.

Op avontuur! Voor dit concert wordt een bus ingelegd van Middelburg naar Eeklo en terug. Een retourticket kost €5. Wil je graag mee? Er zijn combitickets beschikbaar via de ticketlink. De bus vertrekt om 18:45 aan Hof van Tange, Langevielebolwerk, 4331 Middelburg. Verzamelen om 18:30.

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS. LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).
Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.