Ton Kas – The Best Of…

Grappen voor de sterke maag

Je leest het goed! De beste fragmenten uit de eerdere drie shows van Ton Kas zullen de revue passeren. Maar anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal. Dus dit wordt een compleet nieuwe show!  Waarom Best of…? Wat denk je zelf? Om ‘t nóg bezopener te maken natuurlijk. En je krijgt wat je gewend bent, want aan de opzet verandert nul komma nul: een totaal mallotige, melige avond opdienen. Dus het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters, te dikke of juist te dunne wijven, politieagenten enzovoort wordt weer uit de kast getrokken. Grof en overdreven tot en met! Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten. Oók wel ‘ns leuk voor de verandering.

En laat je vooral niet wijsmaken dat dit kunstje ‘meer voor mannen’ is, want vrouwen produceren doorgaans de meeste decibels in de zaal. Ton Kas: “M’n hond zorgt trouwens weer voor de gevoelige snaar, want die snaar van mij lopen ze nog naar te zoeken…”
https://www.tonkas.nl/

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl