Tweede jubileumconcert L- Band

Het eerste jubileumconcert van de L-Band (Lerarenband) was in een mum van tijd uitverkocht. Maar niet getreurd: er is een herkansing op vrijdag 16 juni 2023!

Vanaf nu kunnen kaarten worden gereserveerd bij via a.dreessen@mondia.nl. Voor dit concert mogen er wél meer dan twee kaarten per persoon worden besteld, er is geen limiet. Mensen die zich hadden aangemeld voor 17 februari, maar zijn afgevallen, mogen met voorrang reserveren (en nu dus ook meer dan twee kaarten).

Hun glorietijd lag in de jaren 80, toen de L-Band of Lerarenband furore maakte met hun grote repertoire aan covers, vooral van songs uit de jaren 60. Wat in 1981 klein begon in de Stedelijke Scholengemeenschap aan de Churchilllaan in Middelburg groeide uit tot een fenomeen, met optredens bij veel grotere en kleinere evenementen in de stad. De Band speelde ook jaarlijks in Tapperij De Mug, tijdens Koninginnedag.

De mannen zijn altijd blijven spelen, al waren er ook een paar lange pauzes en veranderde de bezetting in de latere periode. Om te vieren dat de band nu al meer dan 40 jaar bestaat treedt het gezelschap op in de aula van Ssg Nehalennia (de opvolger van de SSGM) aan de Breeweg in Middelburg. Dit muzikale feest van herkenning, op vrijdagavond 17 februari 2023, is bedoeld voor oud-leerlingen, ouders, oud-ouders, docenten, oud-docenten, en wie maar wil! Het is dus openbaar.

Er zijn maar 200 kaarten beschikbaar. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Zie ook:

De L-Band geeft een tweede jubileumconcert, op vrijdag 16 juni