Underground Artists: Silent Disco – FAÇADE x RAW

Na meerdere vergaderingen, flops, nieuwe ideeën, meer ontmoetingen, obstakels op onze weg (zoals een ondergelopen bunker of proberen een alcoholvergunning te krijgen), zijn we nu OFFICIEEL klaar om aan te kondigen dat Underground Artists Silent Disco zal plaatsvinden op de 28e oktober 2022 van 20.00 tot 23:30 pm, bij de Molenwaterpark bunker.

Dankzij de ongelooflijke hulp van Façade hebben we uitgewerkt wat de perfecte avond lijkt te worden. Niet alleen neem je deel aan een heel speciale editie van alcoholische artiesten in een bunker, maar je kunt ook genieten van een professionele DJ’s afspeellijst, drinken en uiteraard je kont eraf dansen op de dansvloer. Meld je aan via de link in onze bio (of de qr-code op de poster)

We zijn zo enthousiast over dit evenement en hopen je daar te zien! Het RAW-bestuur wil zich ook verontschuldigen voor het feit dat dit evenement tijdens de pauze zal plaatsvinden, maar we hopen dat degenen onder jullie die er deze keer niet zijn, de volgende keer mee kunnen doen! (want ja, als alles goed gaat moet er een volgende keer komen 👀)