Vocaal ensemble Ma non Troppo

Vocaal ensemble Ma non Troppo in de Doopsgezinde Kerk in Middelburg!

Stichting Kerk biedt Podium geeft musici de mogelijkheid om hun (klassieke) muziek uit te voeren voor het publiek. Dat doen ze dan in de Doopsgezinde kerk aan de Lange Noordstraat 62 te Middelburg. Deze kleine, sfeervolle kerk beschikt over een uitstekende akoestiek en een fraai orgel. Kerk en orgel staan op de monumentenlijst.

Wij zijn in 2013 gestart met onze concerten waarvan muzikale kwaliteit, variatie én ongedwongen, gezellige sfeer door het publiek zeer worden gewaardeerd.

In deze omgeving  kunnen musici, in opleiding of bij de start van hun loopbaan , werken aan hun bekendheid, meer podiumervaring op doen of try-outs uitvoeren bijvoorbeeld van een examenrecital. Ook gevorderde amateur-musici zijn bij ons welkom!

De concerten vinden eenmaal per maand plaats, doorgaans op de zondagmiddag, maar in overleg kan zo nodig uitgeweken worden naar een anders dag. In totaal programmeren we 10 concerten per jaar.
De musici krijgen voor hun optreden geen honorarium, maar wel de vrije beschikking over de kerk en desgewenst orgel of piano/vleugel. De toegang tot de concerten is vrij. Na afloop is er een collecte ter dekking van de kosten.


Delen op

Wanneer

zo, 17 nov

Hoe laat

15.00

Waar

Lange Noordstraat 62 Middelburg

Entree

gratis