Zumba Event met Alina Duma

Wereldberoemde Zumba presenter Alina Duma komt naar Middelburg. Het eerste grote Zumba evenement in Middelburg met internationale Zumba presenter Alina Duma.

 

Middelburg – Op zaterdag 27 mei is het tijd om de beste Zumba moves te vertonen tijdens het eerste grote Zumba evenement in Zeeland. Internationale presenter Alina Duma, onder andere bekend van TikTok, verzorgt een Zumba Masterclass en de hele middag staat in het teken van energieke Zumba lessen van diverse lokale instructeurs.

 

Het evenement vindt plaats in het dorpshuis de Arne in Arnemuiden. Uit het hele land en zelfs uit België reizen zumbafans af om bij dit unieke evenement te zijn. Het evenement wordt georganiseerd door Patricia Forat en Maaike Prince. Beide gecertificeerd Zumba instructeur en aangesloten bij het Zumba Instructors Network (Zin) en geven Zumba Fitness en Zumba Toning lessen bij Sportcity Middelburg.
High Energy Zumbalessen 
Wekelijks geven zij met heel veel plezier en enthousiasme zes drukbezochte lessen bij de Sportcity in Middelburg. In de lessen staat plezier centraal. Deze Zumba lessen zijn high energy. Niet denken maar lekker meedoen. Iedereen is welkom. Jong en oud. Deze Zumba lessen zijn geen reguliere sportlessen maar het zijn echte feestjes waarbij wordt gedanst, gezongen en gefeest. Inmiddels hebben Patricia en Maaike gemerkt dat de lessen erg populair zijn en veel vaste leden elke week weer met veel plezier komen sporten.
Eerste grote Zumba event in Zeeland 
Daarom hebben zij besloten het groter te gaan aanpakken en voor het eerst een groot Zumba evenement met internationale presenter georganiseerd in Middelburg te organiseren. Tijdens het event wordt een Masterclass gegeven door een Zumba presenter. Een Zumba presenter is aangesloten bij Zumba en geeft over de hele wereld Masterclasses. Wij hebben Alina Duma bereidt gevonden een Masterclass te verzorgen in Middelburg. Alina Duma is afkomstig uit Roemenië. Zij is online (o.a. Tiktok en Instagram) een enorm populaire Zumba instructeur met veel volgers en veel exposure. Daarnaast zullen diverse lokale instructeurs het programma verder invullen.
Unieke Commercial Dance Workshop 
Naast de Masterclass zal Alina Duma ook een unieke Commercial Dance Workshop verzorgen. Een dansworkshop is een dansles, geschikt voor iedereen. In de Workshop worden veel verschillende populaire dansstijlen gebruikt, zoals Afrobeats, dancehall & hiphop, Latino en Brazilian. De bewegingen zijn geschikt voor iedereen, van beginnende tot gevorderde dansers.