Niet te missen evenementen.

Waar Zeeland woont.

n8vdn8

Nacht van de Nacht

Op de laatste zaterdag van oktober (wanneer de wintertijd ingaat) viert Middelburg een duister feestje: De Nacht van de Nacht (N8vdN8). De N8vdN8 wil mensen bewust maken van lichtvervuiling en hoe je die terug te dringen. Dat gebeurt in Middelburg op een ontzettend originele, creatieve, zinderende en gezellige manier. In het centrum gaat de straatverlichting uit en overal is er wat te doen en te zien. Je kunt donker tafelen, genieten van verhalen of liedjes bij de vuurkorven, spontane optredens sprookjesachtige optochten en meer!

Stadsfeesten

Tijdens de Stadsfeesten vieren we Middelburg! Op deze dagen barst de stad haast uit zijn voegen van de (gratis) evenementen en activiteiten. Door Middelburgers, voor Middelburgers maar de rest van de wereld is natuurlijk ook welkom! Een feest vol muziek, gezelligheid, lekker eten, kinderactiviteiten, kunst, cultuur en nog veel meer. Kom ook en doe gezellig mee!

Stadsfeesten Middelburg
City of Dance

City of Dance festival

In het weekend van 16 t/m 18 juli 2021 is City of Dance Festival eindelijk terug na een jaar afwezigheid in verband met het coronavirus. Het belooft een hele speciale editie te worden want het is de 20e verjaardag van het festival! Ben jij er bij met al je vrienden?

Mosselfeesten

In juli kun je drie dagen lang genieten van de overheerlijke Zeeuwse lekkernij: de mossel. Op de Vlasmarkt, het Koorkerkplein en het Damplein laten de horecaondernemers gasten genieten van zeevruchten en vooral heel veel verschillende mosselgerechten. Het geheel krijgt een ‘sausje’ van straat- en amateurartiesten.

Mosselfeesten
De regio verkennen
De regio verkennen
Erop uit met de kinderen!
Eten & Drinken
Eten & drinken
middelburg winkelen langeviele
Gezellig winkelen
Winkelen
Historische monumenten
Highlights