Terre des Hommes Middelburg

In de Terre des Hommes kringloopwinkel aan Achter de Houttuingen 48 in Middelburg kunt u onder andere dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, CD’s, DVD’s, kleine huishoudelijke artikelen en apparaten, kastjes en bric a brac kopen. Ook heeft deze winkel een klein assortiment nieuwe goederen als sieraden en sjaals.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes.  U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Bij inwoners van Walcheren kunnen wij ook goederen ophalen. Voor specifieke informatie over de Terre des Hommes winkel in Middelburg: www.tdhmiddelburg.nl/

Rondvaart Middelburg

Vaar in een open boot (maximaal 54 personen) door de prachtige oude grachten van Middelburg. Geniet van de historische panden en pakhuizen die stammen uit het rijke Middelburgse VOC-verleden. Bij de soms zeer lage bruggetjes is het eventjes bukken. Door de deskundige uitleg over cultuurhistorisch Middelburg maakt u kennis met de stad vanuit een heel ander perspectief. Bij Rondvaart Middelburg kun je ook terecht voor Kano- en waterfietsenverhuur en speciale arrangementen. De rondvaart is geopend van 1 april tot 19 november.

BD Store

Outdoor, kamperen, hengelsport, wandelsport, jeans en sport. De BD Store in Middelburg is er al sinds 1968 met een gezellige buitensport winkel. De winkel is te vinden naast het monumentale Kloveniersdoelen, tegenover de Rondvaart Middelburg. De BD Store is de bekendste outdoorwinkel in Zeeland. De zaak richt zich voor een deel op camping artikelen. Voor de echte ‘nomaden’ worden verschillende soorten tenten verkocht die alle omstandigheden kunnen doorstaan maar ook de zeer voordelige bijzet-tentjes. De kampeerwinkel verkoopt naast tenten diverse andere camping artikelen zoals rugzakken, slaapmatten, zaklampen en zakmessen. Voor liefhebbers van hengelsport en vissen heeft BD Store uitgebreide mogelijkheden om goed materiaal aan te schaffen.

Bekende merken bij de bd store: The North Face , Jack Wolfskin, Fjällräven, Regatta, Agu regenkleding, Meindl, Lowa, Hanwag, Nike, Vans, Converse, Nickelson, Levi’s, Wrangler, Cars, Dockers, Nomad, Gelert, Victorinox, Maglite, Buck knives, Shimano hengelsport en in de winter Viking Schaatsen.