The Soap Queens

Bij The Soap Queens kun je terecht voor producten van Treatments, een merk met natuurlijke producten voor onder de douche, in bad en voor in huis! Maar ook handgemaakte zeep, de leukste diffusers, kleine cadeautjes en cadeaubonnen. Wij zijn elke dag druk bezig om ons assortiment steeds verder uit te breiden. We hopen je snel te zien in onze winkel!

Lab Da Silvano

Da Silvano is een Italiaanse traiteur en cateraar in Middelburg. Wij bieden een groot assortiment aan verse Italiaanse producten en diensten. Je kunt in de winkel terecht voor een verscheidenheid aan Italiaanse producten, maar Da Silvano verzorgt ook catering, buffetten en take away en bezorging van lunch.

Dé Toko

Dé Toko van Middelburg vind je in de Geerepassage. Uitbater Robert Thenu verkoopt hier allerlei soorten producten voor de meest fantastische maaltijden. Ook kun je bij Dé Toko terecht als je geen zin hebt om te koken, want ook kant-en-klare maaltijden zijn hier verkrijgbaar.

Zola Kids

Zola Kids staat voor hip, comfortabel en kwaliteit. Kinderkleding van nu, zoals ze zelf zeggen. Kids moeten volgens Zola Kids lekker kunnen spelen en een beetje vies mogen worden, maar ook de papa’s en mama’s moeten blij worden van hun kleding. Bij Zola Kids proberen ze daar een perfecte balans in te vinden!

Duifhuizen tassen & koffers

Duifhuizen is de specialist op het gebied van tassen en koffers. Schooltassen, handtassen, reiskoffers, enzovoort. Ook verkopen ze accessoires, zoals portemonnees.

Two Ladies Like

Andere culturen hebben sinds eeuwen het interieur in Nederland beinvloed. Denk aan meubels en vazen uit het verre oosten, Afrikaanse maskers. Of de prachtige perzische tapijten die al jaren in onze Nederlandse interieurs te vinden zijn. Het fijne van etnisch wonen is dat het een vrij algemene term is. Je kunt immers zelf bepalen hoe je het interieur gaat inrichten. Etnisch wonen is het matchen van bepaalde kleuren, materialen en stijlen. Two Ladies Like gaat graag met u op reis in uw interieur. Met een etnisch interieur breng je ‘de wereld’ in huis.