RA Telecom

RA Telecom is een winkel in telefoons en telefoonaccessoires in de Gravenstraat in Middelburg, op de hoek met de Zusterstraat. In de winkel van Rahim Mohammad worden maar liefst 40.000 verschillende accessoires verkocht en kun je terecht voor reparaties van alle soorten smartphones en tablets. RA Telecom is gespecialiseerd in telefoonhoesjes. Je vindt er zelfs hoezen voor toestellen die al jaren niet meer in de handel zijn.

Hoplala!

Hoplala is de grootste én kleinste bierwinkel (want enige) bierwinkel van Middelburg. Je vindt er veel unieke soorten, veel eigen import, veel mooie grote flessen en goed advies. Over welk bier je bij welk gerecht kunt drinken, bijvoorbeeld.
Achterin vind je een hoek met cider, pommeau, pineau en aanverwanten.

Behalve een winkel is Hoplala eigenlijk een compleet infocentrum voor bier. Horecazaken laten er hun bierkaart ontwikkelen, er zijn proeverijen, cursussen en tripjes.

Kortom, het is beter bieren met Hoplala!

Jeans Inn

Al sinds 1978 is Jeansinn een begrip in Zeeland. Het bedrijf staat vanaf dag één voor een uitgebreide service en goede kwaliteit.  In de kledingzaken vind je dan ook uitgebreide collecties voor zowel heren als dames. Ondanks dat blijft de spijkerbroek centraal staan. Het blijven innoveren op het gebied van jeans en nieuwe merken biedt jou de mogelijkheid met de laatste mode en trends mee te gaan.

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg