De Tuin van Broeder Ludovicus

“Het bijdragen aan een klein onderdeel van een gezondere toekomst van alle mensen, dieren en planten. De liefde waarmee heel veel mensen op biologische bedrijven bezig zijn met de aarde, de dieren en de gewassen”, dat is wat de mensen van De Tuin van Broeder Ludovicus drijft als winkelier. Maar ook de betere smaak- en voedingsstoffen die biologische producten bevatten vinden ze belangrijk. “We houden ervan om te werken met mensen en om te ontdekken wat iemands sterke punt is, zodat iemand zich op z’n plaats voelt.”

IJssalon Ciao

Deze ijssalon zit sinds 2013 in de Korte Delft en bestond daarvoor al in Roosendaal. Je kunt hier terecht voor een lekker bolletje ijs, maar ook voor koffie en een taartje!

GSM Reparatie Middelburg

Een telefoon-reparatiewinkel met ruim 10 jaar ervaring in het repareren van smartphones. De broers Roman en Dano repareren bijna alles: van het herstellen van de software tot het repareren van kleine mankementen zoals de homebutton, glas, waterschade of de aan- en uit-knop. Verder verkoopt de winkel ook toestellen en accessoires, zoals hoesjes en accu’s.

Ton’s Brillenmode

Bij Ton’s Brillenmode, gevestigd in de Korte Delft in Middelburg, staat niet alleen service hoog in het vaandel; Ton en zijn collega’s proberen u een geweldige totaalbeleving te geven in deze sfeervolle winkel. Zo besteden ze grote zorg aan hun aanbod. Bij hen vind je zowel brillen van kleine boutique merken zoals Gijs Dutch design, maar ook brillen van grotere huizen, zoals Tom Ford.

All Ears

Gevestigd op de Korte Delft in Middelburg zijn audiciens Erik van Wijngaarden en Louis Hemelaar één en al oor voor u. Zij zullen u adviseren over de juiste hooroplossing conform uw wensen. Deze vakkundige audiciens bekijken graag samen met u de mogelijkheden omtrent hooroplossingen, accessoires, oorsuizen/tinnitus, slaapdoppen, zwemdoppen en eventuele gehoorbescherming.

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg