El Kantra

Ontdek de mooie mix van traditionele Marokkaanse spullen en eigentijds Marokkaans design in de webwinkel van El Kantra. Dé webshop met originele en authentieke Marokkaanse producten. Ontdek en geniet van de sfeer van 1001-nacht!

Eetcafé De Vliegenier

Bij Eetcafé De Vliegenier ben je aan het juiste adres om eens lekker en gemakkelijk te eten. Naast de heerlijke verse friet en de “befaamde” twisters hebben ze ook nog vele specialiteiten uit eigen keuken op het menu staan, b.v. hamburgers op Italiaanse bollen, wraps, verse salades ,schnitzels, saté enz.

Café de Zaak

Een gezellig en toegankelijk bruin café aan de Pottenmarkt in Middelburg met een knipoog naar het verleden. Binnen geniet je met een drankje van de vele verwijzingen naar (de geschiedenis van) Middelburg, op het terras van het uitzicht op de Pottenmarkt en de vele passanten die door de winkelstraat de Langeviele lopen.

Expresszo

Expresszo is een trendy koffiebar in het centrum van Middelburg. Zij maken koffie zoals de koffieboon het bedoeld heeft: vers gebrand en met liefde gezet! Zin in een espresso, cappuccino, ristretto of latte macchiato?

Café Die Lange

Café Die Lange is een gezellig (lunch)café met een terras aan de Pottenmarkt. Een fijne plek voor een lunch of een drankje. In Die Lange kun je ook regelmatig terecht voor het kijken van voetbalwedstrijden en formule 1. En voor goede feestjes in de avonduren, uiteraard.

De Herberg

Midden in het centrum van Middelburg vind je de huiskamer die je eigenlijk altijd hebt gewild. De Herberg is een leuke hotspot voor iedereen die van lekker eten houdt, maar graag kiest voor een huiselijke sfeer. Laagdrempelig, warm en gezellig.

Je kunt bij deze populaire zaak terecht voor gewoon een lekkere koffie (met taart), een uitgebreide lunch of diner met smakelijke brasseriegerechten maar ook voor een speciaal biertje of een borrel op het terras. Op de kaart staan klassiekers als huisgemaakte stoofpot van Angusnek, maar ook minder alledaagse gerechten als een Pepesan en een Cuban sandwich.

Café Restaurant Vriendschap

Prosecco onder de kurk, gratis water bij de wijn, ook voor mensen die niet van concessies houden. De enige echte originele picknick aan lange aanschuiftafels, plek voor huiswerk, discussie, zakenborrel, verjaardagsdiner, spelletje, zakelijk snelle of juist trage lunch, lui filosoferen, de krant, Frame, Vogue, National Geographic, Numéro of één van die andere fantastische leestafelbladen, koesteren in de zon, bij de kachel, chocoladeverslaving, kraakverse sla, vegetarisch, lunchaanbieding, immer originele (kerst)versiering, BAR ITALIA, Vlaams Broodhuys, huisgedraaid ijs, mooie visjes van Aard, sashimi van de hoflev- erancier. Op het terras onder de parasol, uitgebreide dieetwensen, natafelen tot laat, es- presso, latte of sterke macchiato, thee van verse munt, bordsoep in kom, diner voor twee, drie, alleen, zestien, mensen kijken, ernst en slappe lach. Mosselen, pistou, aïoli, gerookte runder-entrecôte, brood met gezouten boter, biefstuk van ossenhaas, kazen van Tricht…….. (en nu even ademhalen) verse ingrediënten in originele gerechten met een glimlach op je bord.

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg