Grillroom Cleopatra

Haal hier je laatste snack, shoarma of een bord friet na het stappen. Malek is alom bekend bij het Middelburgse publiek als de shoarma zaak van Middelburg.

Café 39

Café 39 is sinds 26 april 2013 gevestigd aan Vlasmarkt 39 in Middelburg. Deze zaak heeft een ruim aanbod aan bieren en gedistilleerd en beschikt ook over een biljart- en dartruimte achterin de zaak. In de weekenden is er regelmatig livemuziek in Bardot, of draaien er lokale dj’s.

Café de Heeren van Holland

Café de Heeren van Holland is sinds 2011 gevestigd aan Vlasmarkt 37 in Middelburg. In deze zaak kun je niet alleen terecht voor een goed feestje: de zaak staat ook bekend als sportcafé. Veel Middelburgers kijken hier belangrijke voetbalwedstrijden en andere sportevenementen. Voor welke club je bent maakt niet uit: iedereen is hier van harte welkom.

Eethuis Today

Een eethuis dat sinds maart 2017 is gevestigd aan Vlasmarkt 32 in Middelburg, In Today worden gerechten geserveerd uit de Turkse en Italiaanse keuken.

Restaurant De Gespleten Arent

Restaurant De Gespleten Arent ligt in het bruisende hart van de Middelburgse binnenstad en behoort tot een select gezelschap van rijksmonumenten. In het restaurant wordt met uiterst verse producten gewerkt, die veelal van biologische afkomst zijn. Hier proef je verrassende gerechten met wereldse invloeden en smaken. Met mooi weer kun je heerlijk genieten op het zonnige terras aan de achterzijde van het pand.

Ook heeft de restaurant een mooie zaal op de 1e verdieping van het pand. Dit is een privé-ruimte met keuken, bar en presentatie mogelijkheden. Deze ruimte is ideaal voor vergaderingen, presentatie, diners, bedrijfsborrels, recepties en bruiloften.

Pizza Amore

Pizza Amore. Het beste adres voor je pizza’s, dönner en shoarma, aan de altijd gezellige Middelburgse Vlasmarkt. Pizza Amore bezorgt uiteraard ook aan huis.

Restaurant Meysa

Restaurant Meysa aan Vlasmarkt 17-19 in Middelburg is een restaurant dat zich richt op het serveren van Turkse gerechten. De hoofdgerechten worden bereid op een authentieke Turkse houtskoolgrill. Het vlees wordt zodanig gemarineerd dat de fijne kruiden goed in het vlees kunnen trekken. De houtskool zorgt ervoor dat hoge temperaturen bereikt  worden waardoor het vlees aan de buitenkant dichtschroeit. Hierdoor blijft het vlees mals en sappig van binnen.

Kaffee ’t Hof

Kaffee ’t Hof van horecadier Hayo Duinkerken is een prachtig bruin eet- en muziekcafé, dat sinds 1999 is gevestigd aan Vlasmarkt 20 in Middelburg. In ’t Hof kan je heel lekker eten, voor een schappelijke prijs maar je kunt er uiteraard ook gewoon genieten van een goede bak koffie, heerlijke bieren en vele andere dranken. Kaffee ’t Hof is in Middelburg ook een begrip omdat Hayo aan de lopende band muziek met een eigenzinnig karakter programmeert. Van bijzondere Belgische band, tot dj’s ‘met een kantje af’. Als je van echte kroegen houdt moėt je zeker naar ’t Hof.

Café ’t Fust

Café is een groot en gezellig café, gelegen aan de kop van de Middelburgse Vlasmarkt, op nummer 4. Dat zaak heeft ook nog uitzicht op het grote Marktplein van Middelburg. ’t Fust heeft een lange bar en een ruime achterzaal. De comfortabele rookruimte bevindt zich voor in de zaak. Boven het café bevindt zich nog een ruimte, die o.a. wordt gebruikt voor feestjes, bijeenkomsten en dartavonden.

Café ’t Schuttershof

Café ’t Schuttershof is een groot café in het centrum van Middelburg, dat is geopend in 1993 en is uitgegroeid tot een waar muziekcafé. In café ’t Schuttershof vinden veel activiteiten plaats zoals live Jazz op donderdag, pop- en rockmuziek op de zondag en dj’s op de vrijdag en de zaterdag.

Op de vrijdag en zaterdag zijn er ook regelmatig speciale thema’s, zoals Losbollig, Back to the Retro, That’s my Jam en SEXY. Zo is er voor iedereen wel een thema dat in de smaak valt.

Café Bommel

Café Bommel is gevestigd in een monumentaal pand uit de 16e eeuw op het westelijkste puntje van de Markt in Middelburg, naast het historische Stadhuis. Het pand op de hoek van de Helm heeft een lange geschiedenis als herberg, terugvoerend naar het jaar 1779. Café Bommel is een groot café met een lange bar, tafeltjes op verschillende niveaus en een fijn terras dat uitzicht biedt op het Marktplein en dat tot laat in de middag zon heeft door de gunstige ligging aan de Vlasmarkt. Op de bovenverdieping bevindt zich een prachtig gerenoveerde bovenzaal met een grote antieke tafel, die te huren is voor besloten gelegenheden (max. 16 personen). Voor vergaderingen, maar ook voor lunch, diner en andere feestelijkheden.

De diner- en lunchkaart van Bommel is smaakvol en gevarieerd met gerechten uit alle windstreken. Vis, vlees maar ook veel vegetarische gerechten. Bij Café Bommel kunt u op elk moment van de dag terecht. In de ochtend voor een heerlijke kop koffie, espresso, cappuccino of één van onze andere koffiespecialiteiten. Met een krantje erbij of een lekker stuk huisgemaakt appelgebak. In de middag voor een heerlijke lunch of een drankje op het terras. Later op de dag voor een borrel of een heerlijk diner.

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg