PoleGym

Paaldansen is voor iedereen! Bij PoleGym Middelburg kan iedereen terecht die iets met paaldansen wil doen. De lessen variëren van beginnersniveau tot het hoogste wedstrijdniveau van de wereld. De paaldansschool biedt lessen aan voor kinderen vanaf 6 jaar en als je denkt dat je te oud bent: op de wereldkampioenschappen zijn er categorieën voor 50-plussers waar ook nog 60-jarigen aan meedoen.

Kapsalon de Jonge

Deze kapsalon onderscheidt zich in Zeeland als specialist in pruiken en haarwerken. Ze geven professioneel advies en vakkundige en persoonlijke begeleiding.

Pizza Expresslijn

Op het gebied van pizza is dit een begrip in Middelburg. Bij de Pizza Expresslijn bestel of haal je je pizza als je geen zin hebt om te koken. Kok Vincenzo schuift hier al twintig jaar de pizza’s van huisgemaakt deeg in de oven. De zaak verkoopt ook pasta’s, salades en Italiaans ijs.

Perfect Hairstyling

Perfect Hairstyling is de kapsalon van Henny de Groot en haar collega’s, aan Zusterstraat 29 in Middelburg. Tot 2016 stond de salon bekend als Cosmo. Zoals Perfect Hairstyling het zelf omschrijft: “Hier staan persoonlijke aandacht, een eerlijk advies en vakmanschap bovenaan. Wij streven ernaar om altijd op de hoogte te zijn van de laatste trends, ontwikkelingen en technieken in het kappersvak. Onze specialisten weten bij welk model uw gezicht het mooiste uitkomt. Ook hebben zij inzicht in welke kleuren het beste bij uw gezicht passen.”

Profile van den Driest

Profile van den Driest is dé fietsenwinkel van Middelburg waar service en kwaliteit de sleutelwoorden zijn. Als een van de eerste verkooppunten van elektrische fietsen heeft Profile van den driest een gigantische ervaring opgebouwd. Daarnaast vindt u bij ons ook stads- en tourfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. Wij specialiseren ons in de merken: Koga, Giant, Sparta, QWIC, Cortina en BSP.

Plantaardig

Plantaardig is een stadstuinwinkel in Middelburg. Hier koop je kamerplanten, biologische zaden, de Wit gereedschap, stekken, klein assorti buitenplanten en volg je workshops en lezingen in de werkplaats. Je kunt er zelfs planten huren (voor een feestje bijvoorbeeld) of je plant in het plantenhotel late overnachten wanneer je op vakantie gaat! Eigenaresse Femke is een vakvrouw, die altijd een oplossing heeft voor jouw plantenwensen. Een groen hart in de Zusterstraat, net achter de Markt.

In de maand november hebben we feest, bestaan we 3 jaar. Geven we aan iedere klant een mini terrarium.

 

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg