Zo’n Middelburgs Beursje willen we allemaal!

‘Wees loyaal, koop lokaal.’ Je leest de kreet overal en dat is niet voor niets. Zonder jullie steun zijn lokale ondernemers nergens, is de stad nergens. Daarom introduceren we het Middelburgs Beursje, een heus collector’s item. En je steunt er Middelburgse bedrijven ook nog eens mee!

In het Middelburgs Beursje zitten 5 munten die ieder een waarde hebben van € 5,00. Deze munten zijn te besteden bij diverse deelnemende bedrijven in de binnenstad en de Mortiereboulevard. Daarnaast kunnen de munten worden geschonken aan de Kunst & Cultuurroute of de Oostkerk. Je geeft een lokaal cadeau en de ontvanger kan zelf kiezen waar hij of zij de munten in Middelburg aan wil besteden!

Wilt u familie, vrienden, of anderen dit unieke cadeau schenken en vraagt u zich af waar u deze kunt kopen? De beursjes zijn te koop bij de volgende ondernemers in de binnenstad van Middelburg:

 • ApartHotel Waepen van Middelburg, Stationsstraat 15
 • Bakkerij de Smaak van Toen, Langeviele 67
 • BMK Interieurs, Langeviele 70
 • de Blauwe Winkel, Nieuwe Burg 27
 • de Drvkkery, Markt 51
 • Expo XL, Geerepassage 6
 • Hotel Brasserie De Huifkar, Markt 19
 • Jamin, Lange Delft 3
 • JA tassen, Segeersstraat 41-43
 • Rens Petiet Tweewielers, Korte Noordstraat 53
 • Wooncafé, Segeersstraat 13

U kunt het Beursje ook vanaf 15 november online bestellen op deze pagina. Indien u op maandag tot en met vrijdag voor 22:00 uur uw bestelling plaatst, ligt deze vanaf de volgende dag 11.00 uur voor u klaar bij Service Centrum Zusterplein, Zusterplein 8 te Middelburg. Gelieve deze mail mee te nemen als bewijs van betaling. Het Service Centrum Middelburg is iedere dag geopend van 11:00 tot 16:00 uur.
Indien voor u ophalen, gezien de afstand, een probleem is? Neem dan contact op met Louise via kerstactie@ondernemersmiddelburg.nl

Middelburgs Beursje zakelijk schenken

Wilt u als bedrijf het Middelburgs Beursje zakelijk schenken voor bijvoorbeeld Kerst en wilt u graag maatwerk? Dat kan! Neemt u in dat geval contact op met Louise van ’t Hof (secretariaat Vereniging Ondernemers Middelburg) om de mogelijkheden te bespreken. Louise is bereikbaar via kerstactie@ondernemersmiddelburg.nl of 06-41870691

Wanneer start de actie?

De munten zijn tussen 15 november 2020 en 31 januari 2021 te koop en te besteden bij de deelnemende bedrijven in de binnenstad. Bij het Middelburgs Beursje zit een overzicht van de deelnemende bedrijven.

De oplage is gelimiteerd dus wees er snel bij!

Een uniek en lokaal cadeau waarbij u de lokale ondernemers steunt!

Portemonnee  25,00
25,00

Totalen

Subtotaal 25,00
Totaal 25,00
Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg