Muntenactie Zo’n Middelburgs Beursje willen we allemaal!

‘Wees loyaal, koop lokaal.’

Je leest de kreet overal en dat is niet voor niets. Zonder jullie steun zijn lokale ondernemers nergens, is de stad nergens. Daarom introduceren we het Middelburgs beursje, een heus collector’s item. En je steunt er Middelburgse bedrijven ook nog eens mee!

Daarom introduceren we het Middelburgs Beursje, een heus collector’s item.

In het Middelburgs beursje zitten 5 munten die ieder een waarde hebben van € 5,00. Je betaalt dus 25 euro, en je krijgt het beursje er gratis bij. Deze munten zijn te besteden bij diverse deelnemende bedrijven (winkels en horeca) in de binnenstad en de Mortiereboulevard. Daarnaast kunnen de munten worden geschonken aan de Kunst & Cultuurroute of de Oostkerk. Je geeft een lokaal cadeau en de ontvanger kan zelf kiezen waar hij of zij de munten in Middelburg aan wil besteden!

Wil je familie, vrienden, of anderen dit unieke cadeau schenken en vraag je je af waar je deze kunt kopen? De beursjes zijn te koop bij de volgende ondernemers in de binnenstad van Middelburg:

  • Brasserie Eiggenwijzz, Langeviele 20-22
  • De Blauwe Winkel, Nieuwe Burg 27
  • Expo XL, Geerepassage 14
  • Jamin, Lange Delft 3
  • JA tassen, Segeersstraat 41-43
  • Oil & Vinegar, Langeviele 25
  • Rens Petiet Tweewielers, Korte Noordstraat 53

Je kunt het beursje ook online bestellen op deze pagina. Als je op maandag tot en met vrijdag voor 22:00 uur je bestelling plaatst, ligt deze vanaf de volgende dag 11.00 uur voor je klaar bij Oil & Vinegar, Langeviele 25 te Middelburg, zij zijn geopend tussen 11 en 16 uur. Vergeet niet je bevestigingsmail mee te nemen als bewijs van betaling.

Is ophalen, gezien de afstand, voor jou een probleem? Neem dan contact op met Louise via kerstactie@ondernemersmiddelburg.nl.

Middelburgs beursje zakelijk schenken

Wil je als bedrijf het Middelburgs beursje zakelijk schenken voor bijvoorbeeld Kerst en wil je graag maatwerk? Dat kan! Neem in dat geval contact op met Louise van ’t Hof (secretariaat Vereniging Ondernemers Middelburg) om de mogelijkheden te bespreken. Louise is bereikbaar via kerstactie@ondernemersmiddelburg.nl of 06 41870691.

Wanneer start de actie?

De munten zijn tussen 15 november 2020 en 30 juni 2021 te koop en te besteden bij de deelnemende bedrijven in de binnenstad. Bij het Middelburgs beursje zit een overzicht van de deelnemende bedrijven.

De oplage is gelimiteerd dus wees er snel bij!

Een uniek en lokaal cadeau waarbij u de lokale ondernemers steunt!

 

Deelnemende bedrijven