Steun de lokale ondernemers….dit jaar met de Middelburgse Muntenbuidel

Muntenactie

‘Wees loyaal, koop lokaal.’

Je leest de kreet overal en dat is niet voor niets. Zonder jullie steun zijn lokale ondernemers nergens, is de stad nergens. Daarom is de Vereniging Ondernemers Middelburg (VOM) weer gestart met de jaarlijkse actie rondom munten die besteed kunnen worden bij lokale ondernemers.

Daarom introduceren we de Middelburgse Muntenbuidel.

Dit jaar kunnen de munten ook gedoneerd worden aan twee goede doelen, namelijk stichting Het Zeeuwse Landschap of de financiële ondersteuning van de Kerst- en sfeerverlichting in de binnenstad van Middelburg.

Vorig jaar zaten de muntjes in een beursje, dit jaar in een buidel. Een buidel bevat 5 muntjes ter waarde van 5 euro, die besteed kunnen worden bij alle deelnemende bedrijven (zie de flyer). De munten zijn natuurlijk hartstikke leuk om cadeau te doen voor Sinterklaas of Kerst, maar als je gaat voor een Middelburgse muntenbuidel maak je dus ook lokale ondernemers blij, of zelfs nog meer mensen, als je munten doneert.

Je kunt de muntenbuidels kopen bij BMK Interieurs in de Langeviele, De Drvkkery op de Markt of bij JA Tassen in de Segeersstraat. Daar staan ook potten waarin je een eventuele donatie kwijt kunt. Gekochte munten kunnen vanaf vandaag besteed worden, tot uiterlijk 01 mei 2022.

Wij zijn De Muntenstad! Doe je mee?

Middelburgse Buidel zakelijk schenken

Wil je als bedrijf de Middelburgse Muntenbuidel zakelijk schenken voor bijvoorbeeld Kerst en wil je graag maatwerk? Dat kan! Neem in dat geval contact op met het secretariaat van Vereniging Ondernemers Middelburg om de mogelijkheden te bespreken, via secretaris@ondernemersmiddelburg.nl

Wanneer start de actie?

De munten zijn tussen 15 november 2021 en 01 mei 2022 te besteden bij de deelnemende bedrijven in de binnenstad. Bij de Middelburgse Muntenbuidel zit een overzicht van de deelnemende bedrijven.

De oplage is gelimiteerd dus wees er snel bij!

Een uniek en lokaal cadeau waarbij u de lokale ondernemers steunt!

Afbeelding #007 voor het verhaal Steun de lokale ondernemers….dit jaar met de Middelburgse Muntenbuidel Afbeelding #006 voor het verhaal Steun de lokale ondernemers….dit jaar met de Middelburgse Muntenbuidel

 

Afbeelding #001 voor het verhaal Steun de lokale ondernemers….dit jaar met de Middelburgse Muntenbuidel