De regio verkennen.

Waar Zeeland eet.

Stranden

Welke kant je ook op gaat, binnen een kwartier sta je met je voeten in het zand.

Ontdek de verschillende stranden in de omgeving van Middelburg en ervaar zelf hoe heerlijk het is dat Zeeland de mooiste en schoonste stranden van Nederland heeft.

Even uitwaaien op de mooie brede stranden van Vrouwenpolder of een Zeeuws biertje proeven op de boulevard in Vlissingen. Alles kan hier aan de kust.

De regio verkennen - Stranden
De regio verkennen - Fietsen

Fietsen in Zeeland

Met de wind in je rug of vol in je bakkes ontdek je vanuit Middelburg Zeeland op de fiets. Een uitgebreid fietsknooppuntennetwerk leidt je door het Zeeuwse landschap langs watergangen, duinen, dijkjes en mooie dorpen.

Voor zowel plezierfietsers als racefietsers is Middelburg het perfecte startpunt.

Veere

Klein, maar vol Historie. Op een steenworp afstand van Middelburg ligt het stadje Veere. Aan het Veerse Meer, omringd door bossen en landerijen proef je hier de geschiedenis. Ontdek het historische centrum of maak een wandeling over de oude stadswallen. Dit is trouwens ook de plek vanwaar je per veerpont over kunt steken naar Noord-Beveland. Pak de fiets of trek je wandelschoenen aan en ontdek Veere.

De regio verkennen - Veere
De regio verkennen - Fort Rammekens

Fort Rammekens

Fort Rammekens ligt pal aan de Westerschelde – goed bereikbaar vanuit Middelburg met de auto, maar ook prima aan te fietsen. Rond het oudste zeefort van West-Europa liggen bossen en wandelpaden en even verderop ook kleine stranden. De perfecte plek dus om cultuur met natuur te combineren. Je kunt zelfs op pad met een gids van Staatsbosbeheer.

Eten & Drinken
Eten & drinken
Historische monumenten
Highlights
middelburg winkelen langeviele
Gezellig winkelen
Winkelen
Afbeelding #000 voor het profiel You-Dance
Evenementen
Erop uit met de kinderen!