Met de kinderen.

Waar Zeeland leeft.

Mini Mundi

Een reuzeleuk familiepretpark net buiten het centrum van Middelburg. Buiten zijn er attracties voor de kids en kun je het eiland Walcheren in miniatuur ontdekken. Binnen staat een grote indoor speeltuin met horecagelegenheid garant voor uren spelplezier.

Glowgolf

Speel midgetgolf tussen de olifanten, tijgers en apen. Deze overdekte glow in the dark minigolfbaan met spannend junglethema bestaat uit 28 holes en is bij elk weertype een hele dikke aanrader!

GlowGolf

Kaasboerderij Schellach

Maak kennis met het boerenleven. Net buiten Middelburg ligt kaasboerderij Schellach. Aai de kalfjes, leef je uit op de speelweide of volg een rondleiding op deze echte Zeeuwse kaasboerderij.

Hyperbowling

Hyperbowling is bowling in het kwadraat. Je mikt niet alleen op de pins, maar ook op de lichtgevende targets langs de baan. In Middelburg speel je hyperbowling op de vetste baan van Nederland. Goed voor volop actie en plezier!

HyperBowling

Escape Room prison Island

Beleef samen met vrienden of met je gezin eens een echte uitdaging. Prison Island in Middelburg is een combinatie van een escape room en het tv-programma Fort Boyard. Wees slim, behendig en vingervlug en ontsnap samen van Prison Island.

De regio verkennen
De regio verkennen
Historische monumenten
Highlights
Eten & Drinken
Eten & drinken
Afbeelding #000 voor het profiel You-Dance
Evenementen
rondvaart
Inspiratie
Inspiratie