Wouters & Wouters Advocaten

Wouters & Wouters Advocaten is een advocatenkantoor met twee kantoren in Zeeland (Middelburg en Burgh-Haamstede). De vestiging in Middelburg is gevestigd in de Lange Noordstraat. Bij Wouters & Wouters  Advocaten zijn meerdere advocaten werkzaam, die in totaal 60 jaar ervaring hebben. Ze beschikken over voldoende specialisaties om het totale rechtsgebied aan te kunnen.

Rens Petiet Tweewielers

Rens Petiet Tweewielers levert al 27 jaar deskundig advies aan hun klanten bij hun fietskeuze. De winkel heeft een ruim assortiment eigentijdse fietsen voor je klaar staan van o.a. Riese & Müller, Azor, Cortina, een uitgebreide collectie bakfietsen van Bakfiets.nl ,Urban Arrow en Nijland. Ook voor onderdelen en onderhoudsproducten kun je bij Rens Petiet terecht. In december staat de winkel  geheel in het teken van vuurwerk.

Indigo

Als ambachtelijke lijstenmakerij onderscheidt Indigo zich door het zelf maken van alle lijsten.  Deze winkel in de Lange Noordstraat in Middelburg heeft een uiteenlopende collectie lijststaven. Die zagen ze op maat, zetten ze in elkaar en werken ze bij. Ten slotte behandelen ze de lijsten volgens allerlei afwerkingstechnieken. Het komt regelmatig voor dat schilderijen te groot of te duur zijn om te vervoeren. Daarvoor adviseren de experts ook op locatie over het inlijsten of restaureren van de doeken. Indigo heeft de disciplines in huis om allerlei restauraties aan kunstwerken, lijsten of gravures in eigen huis uit te voeren.

Zeeuwse Alliantie

Notariskantoor De Zeeuwse Alliantie, met een vestiging in Goes en Middelburg, kan jou binnen ieder specialisme van dienst zijn, met de persoonlijke aandacht die je nodig hebt.  Je gaat naar de Zeeuwse Alliantie in de Wagenaarsstraat als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn de notarissen je steun en toeverlaat, zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding.

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg