Soep & Sap Middelburg

Vanaf december 2019 is aan Markt 35 in Middelburg soep- en smoothiebar ‘Soep & Sap’ geopend, een bar waar elke dag 4 soorten soep worden geserveerd en een steeds wisselende smoothie.

Wa

Jeans Centre

Jeans Centre bestaat inmiddels al bijna 40 jaar. In die 40 jaar zijn ze uitgegroeid tot een merk met bijna 100 winkels en een webshop. De winkel verkoopt kwalitatief goede jeans en eigentijdse fashion voor een goede prijs.

Eye Wish Opticiens

Voor alle soorten brillen moet je bij Eye Wish Opticiens zijn. Ze verkopen alles van lees- tot zonnebril. Ook kun je in deze winkel een afspraak maken voor een oogmeting. Deze wordt in de winkel uitgevoerd door een gediplomeerd opticien.

C&A

C&A, een afkorting van Clemens & August Brenninkmeijer, is een keten van grote kledingwinkels. De C&A in Middelburg verkoopt zowel mannen-, vrouwen-, als kinderkleding. Ook heeft de winkel een ruim assortiment accessoires.

Holland & Barrett

Holland & Barrett, voorheen De Tuinen, is een winkelketen gespecialiseerd in gezondheidsproducten. In deze winkel kun je bijvoorbeeld terecht voor voedingssupplementen, thee, producten voor persoonlijke verzorging, maar ook verkoopt Holland & Barrett afslankproducten en sportvoeding.

Bos Men Shop

Zowel voor een scherp kostuum of colbert, als voor een compleet nieuwe casual look bent u bij Bos Men Shop aan het goede adres. Naast truien, poloshirts, bijpassende katoenen broeken of jeans, vindt u hier een grote collectie jassen en jacks van merken als Tenson, Gant, Fortezza, Gate One en Vanguard. Om de outfit helemaal af te maken, vindt u in de winkel ook manchetknopen, stropdassen, riemen, bretels, handschoenen, strikjes, tassen, sjaals, petten en nog heel veel meer.

ING Bank

Deze ING Bank heeft een pin-automaat op de Markt. In het gebouw zelf kun je zakelijk of privé advies inwinnen, een rekening openen of geld storten.

PoleGym

Paaldansen is voor iedereen! Bij PoleGym Middelburg kan iedereen terecht die iets met paaldansen wil doen. De lessen variëren van beginnersniveau tot het hoogste wedstrijdniveau van de wereld. De paaldansschool biedt lessen aan voor kinderen vanaf 6 jaar en als je denkt dat je te oud bent: op de wereldkampioenschappen zijn er categorieën voor 50-plussers waar ook nog 60-jarigen aan meedoen.

Kapsalon de Jonge

Deze kapsalon onderscheidt zich in Zeeland als specialist in pruiken en haarwerken. Ze geven professioneel advies en vakkundige en persoonlijke begeleiding.

Pizza Expresslijn

Op het gebied van pizza is dit een begrip in Middelburg. Bij de Pizza Expresslijn bestel of haal je je pizza als je geen zin hebt om te koken. Kok Vincenzo schuift hier al twintig jaar de pizza’s van huisgemaakt deeg in de oven. De zaak verkoopt ook pasta’s, salades en Italiaans ijs.

Fish and Chips Middelburg

Of je nou zin hebt in een portie kibbeling of boodschappen doet voor een diner met vis, bij Fish and Chips op de Markt hebben ze het allemaal wel. Er zijn wat zitplaatsen in de zaak waar je je bestelde visje rustig op kunt eten.