ApartHotel Waepen van Middelburg

ApartHotel Waepen van Middelburg biedt volledig ingerichte appartementen in de binnenstad van Middelburg. Geniet van alles wat Middelburg en Walcheren te bieden heeft!

Waepen van Middelburg is centraal gelegen in Middelburg en Zeeland. Middelburg is een bruisende stad met veel historisch bezienswaardigheden een ideale plek voor een ontspannen weekend of midweek. De 9 appartementen van het Waepen van Middelburg zijn uitermate geschikt voor zowel een toeristisch al een zakelijk verblijf in Middelburg. We beschikken over verschillende typen ruime appartementen zodat ook een langer verblijf geen probleem is. We hebben een heerlijke patio om in te genieten en voor fietsers hebben wij een eigen afgesloten fietsenstalling.

Aparthotel is een samentrekking van de woorden Appartement en Hotel. Wij bieden een aantal faciliteiten van een hotel maar u bent even zelfstandig als in een appartement.

De appartementen zijn volledig ingericht, keuken met combimagnetron, inductie kookplaat en Nespresso koffiezetapparaat en een vaatwasser. Smart-tv met kabelzenders met internetdiensten en er is gratis WiFi en Netflix. U beschikt over een eigen badkamer met inloopdouche.

ApartHotel Waepen van Middelburg a part of home!

Verhalen over ApartHotel Waepen van Middelburg

Werelden van verschil in ApartHotel Waepen van Middelburg

Misschien zijn er nog mensen die het zich kunnen herinneren: in september 2017 maakten we in de Stationsstraat kennis met René en Jacqueline Romijn, van SMZ Training en Support. Zij […]

Afbeelding #000 voor het verhaal Werelden van verschil in ApartHotel Waepen van Middelburg
12 nov 2018
De stad krijgt weer een Waepen van Middelburg!

Middelburg krijgt weer een Waepen van Middelburg! Onlangs werden we geattendeerd op de website Het Waepen van Middelburg, waar we leerden dat er dit jaar nog zogenoemde Short Stay Appartementen […]

Afbeelding #000 voor het verhaal De stad krijgt weer een Waepen van Middelburg!
2 sep 2017