De Smaak van Toen

De broden van de Smaak van Toen zijn gemaakt met 100% desem, en bevatten geen gist. De broden gaan weer terug naar de oer-Hollandse broodcultuur. Bakker Voordijk had 120 jaar geleden misschien nog nooit gehoord van ‘desem’, maar één van de belangrijkste ingrediënten voor zijn brood was een stuk deeg van de vorige dag. In dit deeg hadden de de natuurlijke gisten de overhand gekregen, en zou dus op zekere hoogte vergeleken kunnen worden met een desemcultuur zoals wij hem in deze tijd kennen. Prachtig om zo weer terug te gaan naar de Smaak van Toen.
Midden in de binnenstad van Middelburg vind je bakkerswinkel De Smaak van Toen. Hier haal je mooie ambachtelijke producten die met liefde en passie gemaakt zijn. Ambacht en liefde voor het vak is de basis voor elk product wat De Smaak van Toen in de Langeviele maakt. Als leden van een echte Bakkersfamilie ligt hun hart en ziel in het maken van de mooiste en lekkerste producten.

Verhalen over De Smaak van Toen

Ambacht, passie en liefde: op bezoek bij De Smaak Van Toen in Middelburg

Ook De Smaak Van Toen heeft zich aangesloten bij de Vereniging Ondernemers Middelburg! Vanochtend gingen we op bezoek bij deze mooie bakkerswinkel in de Langeviele, om het team te verwelkomen met […]

Afbeelding #000 voor het verhaal Ambacht, passie en liefde: op bezoek bij De Smaak Van Toen in Middelburg
12 feb 2020