Grand Café Willem

Grand Café WiIllem, het leukste, gezelligste en vrolijkste restaurant van Middelburg (en omstreken). Wij zijn een initiatief van stichting Philadelphia. We werken met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Mede hierdoor kunt u bij ons een ontspannen en gemoedelijke sfeer verwachten.

Afhaalmaaltijden

We bereiden dinsdag t/m vrijdag verse afhaalmaaltijden klaar. Deze kunnen een dag van te voren besteld worden en op de dag zelf tussen 11.00uur en 15.00uu opgehaald worden. De maaltijden verschillen iedere dag. Op onze website kunt u vinden wat we welke dag hebben. www.grandcafewillem.nl. Het zijn eenvoudige maaltijden zoals boerenkool met worst, bami met saté of een lekker visje met gebakken aardappelen om thuis op te warmen.

Daarnaast serveren wij lunch met diverse broodjes, uitsmijter, tosti’s en huisgemaakte soepen. En hebben wij een Open tafel om 12.00uur (gezellig samen ’s middags eten met z’n alle, soep/daghap/dessertje voor €9,-)

Vanaf heden serveren wij ook ons 3-gangen keuze menu overdag. Zodat we onze gasten toch de mogelijkheid kunnen bieden om ons heerlijke diner-menu te nuttigen.

Onze medewerkers zijn altijd enthousiast, uw wens is de uitdaging van ons team.