Huis van Bloemen

In het hart van het centrum van Middelburg, vindt u dé bloemist, Huis van Bloemen. Eigenaars Peter en Bertine aan het woord:

“Op een unieke plek, onder de Lange Jan heten we u van harte welkom! Sinds februari 2018 hebben wij onze winkel in Middelburg geopend, onze droom werd werkelijkheid.

Na jarenlang een bloemenwinkel in het midden van het land te hebben (vanaf 2002) wilden wij, Peter en Bertine van de Meent, ons graag vestigen in het mooie Middelburg.

Wij hebben een eigentijdse winkel met een breed assortiment aan dagverse bijzondere bloemen, planten, zijde bloemen, aardewerk, glas en woonaccessoires. Peter en Bertine zorgen dagelijks met veel passie voor prachtige en unieke creaties. Daarnaast wordt u geïnspireerd door onze styling en de unieke producten die wij in onze winkel verkopen, denk aan DesPots, Silkka, Doortje IJpelaar, Imbarro, Foekje Fleur, O4home, Lammers en Lammers en nog vele andere merken waarvan wij officieel en unieke dealer zijn.

Ons aanbod in de winkel wisselt wekelijks, wij zoeken elke keer weer naar de leukste musthaves.

We houden van kleur, kwaliteitsproducten, exclusiviteit en zetten graag – op alle fronten – een paar stappen extra. Bij het samenstellen van onze collectie, maar zeker ook in het contact met onze klanten.

Alles is mogelijk, wij helpen u graag.”

Verhalen over Huis van Bloemen

Netjes afrekenen

Een mooi verhaal, van Huis van Bloemen. Op de dag dat de winkel, die ook buiten op het Koorkerkhof zoveel moois heeft uitgestald, nog gesloten was voor inkopen en andere […]

Afbeelding #000 voor het verhaal Netjes afrekenen
10 aug 2022
Huis van Bloemen straalt bij RTL

Leuk! De Kerstgevel van Huis van Bloemen werd vastgelegd door Marc Wiggers en mocht vanavond even een paar seconden stralen in het journaal van RTL Nieuws, van 19.30. Of: hoe […]

Afbeelding #000 voor het verhaal Huis van Bloemen straalt bij RTL
1 dec 2021