Van der Valk Hotel

Ervaar de Zeeuwse gastvrijheid! Vanuit het hotel is het gezellige en historische centrum van Middelburg goed en snel te bereiken. Ook de stranden en gezellige plaatsen zoals Domburg en Veere zijn niet ver weg. Natuurlijk is de omgeving ook geschikt voor het begin van een fietstocht door Zeeland. Kortom, een ideale plek voor een nachtje weg of een korte vakantie.

In Van der Valk Hotel Middelburg is het heerlijk ontspannen in één van onze 120 kamers en suites met een luxe badkamer. Onze kamers zijn smaakvol, rustgevend en voorzien van alle gemakken. Wij beschikken over voldoende, gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi.

Natuurlijk kun jevoor een hapje en drankje ook bij ons terecht. In d ewinter gezellig bij de openhaard in onze lobby of hotelbar en bij de eerste zonnestralen openen wij ons terras. In ons restaurant staat het gastvrije personeel voor je klaar met gastgerichte service en heerlijke gerechten. Ervaar live cooking of kies vanaf de kaart. Altijd vers en meestal streekgebonden.

Ook aan de zakelijke gast is gedacht. Onze zalenaccommodatie beschikt over zeven flexibele zalen en vier boardrooms. Tevens bevindt zich op de 4e etage een schitterende panoramazaal. De capaciteit loopt uiteen van 10 tot 400 personen.