Adverteren

Wil je adverteren op Wij zijn De Stad? Dat kan!

Na drie jaar had werken durven we zelf best te stellen dat Wij zijn De Stad – Middelburg een succes is. Het platform is in korte tijd voor veel Middelburgers een begrip geworden. Bijna 12.000 mensen volgen Wij zijn De Stad op Facebook en afzonderlijke berichten worden daar gemiddeld door zo’n 8000 mensen gezien, met wekelijks uitschieters naar 15.000 of meer. Ook op andere sociale media doen we het prima. Op Instagram, bijvoorbeeld, hebben we ruim 3600 volgers.

Maar waar we in de eerste drie jaar de nadruk legden op de Facebookpagina, daar gaan we komende jaren meer focussen op de website. Die is in november volledig vernieuwd en zal in de loop van 2018 verder worden uitgebouwd. We hebben met www.wijzijndestad.com de ambitie om niet alleen mooie verhalen uit en over Middelburg te vertellen, maar ook dé centrale plek te worden voor de agenda van de stad, met profielen van alle ondernemers in Middelburg centrum. Uiteindelijk wordt Wij zijn De Stad hét online portaal van de stad. Nu al heeft de website maandelijks 10.000 bezoekers, dat gaan er vanaf januari 2018 alleen maar meer worden. Dat gaan we bereiken door zelf meer naar de site te verwijzen, in plaats van naar Facebook, door Google Ads en SEO, en door samenwerking met allerlei lokale en regionale partijen. Op termijn zal de website daardoor een prominente plek gaan innemen in de zoekresultaten van Google.

Wil jij als ondernemer adverteren op onze website? Dat kan! Een banner kost je slechts 60 euro per maand. Grotere banners of advertenties op maat zijn ook bespreekbaar. Afhankelijk van je wensen is de prijs daarvoor nog overeen te komen. Als je interesse hebt kun je contact opnemen met wijzijndestad@gmail.com.

Meer informatie over de formaten en posities? Klik hier adverteren op wijzijndestad.