Lid worden

Een lidmaatschap van de VOM begint al met €200,-  voor een heel jaar. Maar je kunt je contributie ook verhogen. Omdat je iets extra’s wil doen voor de binnenstad (bijvoorbeeld sfeerverlichting in de wintermaanden) of omdat je graag wil worden uitgelicht op de website en sociale media van Wij zijn De Stad – Middelburg.

Basisbedrag:  200,00 excl. BTW per jaar
Dit bedrag wordt gespendeerd aan de ‘dagelijkse zaken’ zoals ondersteuning van evenementen, onderhoud sfeerverlichting, het mogelijk maken van Wij Zijn De Stad.

Basisbedrag + Sfeerverlichtingpakket: 400,00 excl. BTW per jaar

De VOM gaat in het najaar van 2019 van start met het investeren in sfeerverlichting in de binnenstad voor de periode november tot en met januari. U zult begrijpen dat dit een forse investering zal zijn. 

Voor dit jaar zullen wij beginnen met de aanschaf van overspanningen voor de winkelstraten. Daarnaast willen wij de komende jaren verder uitbreiden door de bomen in de winkelstraten te voorzien van kleine lichtjes.

Naast het investeren in sfeerverlichting zijn wij dit jaar geconfronteerd met vele storingen in de gevelverlichting in de winkelstraten. Aangezien deze gevelverlichting van de VOM is dienen al deze storingen verholpen te worden zodat de nieuwe sfeerverlichting ook daadwerkelijk kan branden.

U zult begrijpen dat wij voor grote uitgaven staan welke niet alleen uit de basiscontributie kunnen worden betaald. Met dit pakket draagt u bij aan een gezelligere binnenstad voor iedereen!

Basisbedrag + Sfeerverlichtingpakket + Wij zijn De Stad-pakket: 500,00  excl. BTW per jaar

U krijgt de mogelijkheid om op pagina en website van Wij zijn De Stad uitgelicht te worden als bedrijf of lid van de week. Het bericht wordt verder verspreid via alle sociale media kanalen die Wij zijn De Stad heeft.

Nieuw! Vriend worden van de VOM en Wij zijn De Stad

We kregen vaak de vraag of het ook mogelijk is om lid te worden van de VOM als je als ondernemer niet in de binnenstad bent gevestigd. Sinds kort is dat mogelijk. Je wordt dan een vriend van de vereniging en je kunt gewoon een keuze maken uit de bovenstaande pakketten. Het verschil met een regulier lidmaatschap is dat je als vriend geen stemrecht hebt op de Algemene Ledenvergaderingen, die de VOM twee keer per jaar organiseert. Je hebt natuurlijk wél toegang tot alle andere ondernemers die zijn aangesloten bij de vereniging, en tot alle activiteiten die worden georganiseerd en ondersteund.


Bezoekadres

Postadres

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg