Foto's: Beeldbank Zeeland

Over de VOM

De Vereniging Ondernemers Middelburg (VOM) is een vereniging van en voor ondernemers, primair in de binnenstad. Zij zet zich in voor de ontwikkeling van het centrum van Middelburg en streeft naar optimale voorwaarden om te ondernemen.

Zeker in deze tijd is een sterke ondernemersvereniging van groot belang: consumentenbestedingen stagneren, marktaandelen van webwinkels groeien en grotere binnensteden versterken hun concurrentiepositie. De strijd om de consument is hevig. Door in de VOM samen te werken aan een aantrekkelijke binnenstad is deze strijd gemakkelijker te voeren.

Uw ondernemersbelang voorop

De VOM heeft periodiek overleg met de gemeente. De VOM is de belangrijkste gesprekspartner voor nieuw beleid en houdt het gemeentebestuur scherp op het belang van de binnenstad. De inrichting van de openbare ruimte, nieuwe evenementen en wijzigingen in het parkeerbeleid zijn vaak onderwerpen van discussie. Uw belangen als ondernemer staan voorop.

Samen investeren

Met uw bijdrage kunnen we gezamenlijk investeren in de openbare ruimte en activiteiten, zodat we de binnenstad aantrekkelijker maken voor onze klanten. Hieronder een paar voorbeelden van actuele projecten:

  • Sfeerverlichting
  • Gratis WiFi
  • Evenementen, van Middelburg 800 tot Middelburg Winterstad
  • Voordeel voor leden

U kunt bij de VOM terecht met al uw vragen over de binnenstad. Ook kunt een beroep doen op het bestuur van de VOM als u bij de gemeente ergens tegen aanloopt waar u hulp bij kunt gebruiken. Als lid van de VOM ontvangt u tevens een digitale nieuwsbrief met alle relevantie informatie over ondernemen in de binnenstad.

Via www.wijzijndestad.com en de bijbehorende sociale media vinden wekelijks duizenden mensen actuele informatie over bedrijven in de binnenstad. Als VOM-lid kunt u kosteloos een uitgebreide beschrijving van uw bedrijf met foto’s, video’s, openingstijden en contactinformatie op de website laten zetten. Mail al uw materiaal naar wijzijndestad@gmail.com.

Nieuwsbrief

Secretariaat

Jelmer Oskam
Markt 51
4331 LK Middelburg
0118-886 834
info@ondernemersmiddelburg.nl