Intersport Erik

INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met meer dan 75 sportwinkels in Nederland, onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.300 winkels in 40 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt! De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek dé specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en hockey. De mensen van INTERSPORT zijn getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advies. Intersport Erik in Middelburg is gevestigd aan de Nieuwe Burg, niet ver van de Lange Jan.


BD Store

Outdoor, kamperen, hengelsport, wandelsport, jeans en sport. De BD Store in Middelburg is er al sinds 1968 met een gezellige buitensport winkel. De winkel is te vinden naast het monumentale Kloveniersdoelen, tegenover de Rondvaart Middelburg. De BD Store is de bekendste outdoorwinkel in Zeeland. De zaak richt zich voor een deel op camping artikelen. Voor de echte ‘nomaden’ worden verschillende soorten tenten verkocht die alle omstandigheden kunnen doorstaan maar ook de zeer voordelige bijzet-tentjes. De kampeerwinkel verkoopt naast tenten diverse andere camping artikelen zoals rugzakken, slaapmatten, zaklampen en zakmessen. Voor liefhebbers van hengelsport en vissen heeft BD Store uitgebreide mogelijkheden om goed materiaal aan te schaffen.

Bekende merken bij de bd store: The North Face , Jack Wolfskin, Fjällräven, Regatta, Agu regenkleding, Meindl, Lowa, Hanwag, Nike, Vans, Converse, Nickelson, Levi’s, Wrangler, Cars, Dockers, Nomad, Gelert, Victorinox, Maglite, Buck knives, Shimano hengelsport en in de winter Viking Schaatsen.

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg