Wolter Vos Kappers

Een kapsalon en winkel in haarverzorgingsproducten die sinds 2018 is gevestigd aan Sint Janstraat 7 in Middelburg. De zaak heeft ook een vestiging in Zoutelande.

Kapsalon de Jonge

Deze kapsalon onderscheidt zich in Zeeland als specialist in pruiken en haarwerken. Ze geven professioneel advies en vakkundige en persoonlijke begeleiding.

Hoofdstuk 2

Onder één dak in de Lange Geere in Middelburg: Esther en Mirjam. Esther Schouten werkt al vanaf haar 16e als haarstyliste. In de afgelopen jaren heeft zij zich ontwikkeld en gespecialiseerd in haar vak, vooral op het gebied van kleur en het knippen van krullen. Mirjam Brockotter biedt een ruim scala aan vakkundige behandelingen aan om uw huid in topconditie te krijgen en te houden.

De Kapper

De Kapper bestaat al ruim 25 jaar, en heeft in deze periode de nodige veranderingen doorgemaakt. De Kapper staat borg voor het op peil houden van de vakkennis en individuele kwaliteiten die de kapper/kapsters moeten bezitten en vooral moeten blijven bezitten. Om dit te realiseren gaan de medewerkers iedere maand op cursus of wordt er in de salon een vaktechnische training gegeven. Daarnaast vindt De Kapper het heel belangrijk dat de klant bij ons centraal staat. Voor elke klant wordt goed de tijd genomen, en geven wij persoonlijk advies en aandacht. U kunt bij deze zaak terecht voor alleen knippen maar ook voor kleuren,  make-up, bruidskapsel,  haarverlenging, enzovoort.

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg