Jinc Optiek

Jinc Optiek is een professioneel bedrijf dat u voorziet van brillen en monturen in alle soorten en maten. Ze kunnen u advies geven over welke bril het beste bij u past. Ook kunnen ze een oogmeting uitvoeren waarbij er gekeken wordt hoe goed uw ogen met elkaar samenwerken en hoe scherp u nou eigenlijk kunt zien. Dit helpt de medewerkers bij het bepalen welke bril het beste bij uw ogen past.

Hans Anders

Iedereen in Nederland kent Hans Anders. Dat is niet gek. Want ze zijn inmiddels al bijna 35 jaar heel actief in de Nederlandse optiekmarkt. En in de markt voor hoortoestellen zijn ze ook al 15 jaar een bekende speler. Bij Hans Anders geloven ze erin dat goede zorg voor zicht en gehoor voor iedereen betaalbaar moet én kan blijven.

Focus Optiek

Focus Optiek viert in 2018 het 125-jarig jubileum en is daarmee de oudste, nog bestaande, opticien van Middelburg. Deze opticien staat voor u klaar op het gebied van alles wat met ogen te maken heeft. Zowel oogmetingen, als de verkoop en aanmeting van brillen en lenzen behoort hier tot de mogelijkheden.

Specsavers

Wie denkt aan Specsavers, denkt aan brillen in alle soorten en maten. Maar bij Specsavers kan je ook terecht voor de nodige hoorzorg. Na de hoortest kan je hier vervolgens ook het gehoorapparaat zelf aanschaffen.

Eye Wish Opticiens

Voor alle soorten brillen moet je bij Eye Wish Opticiens zijn. Ze verkopen alles van lees- tot zonnebril. Ook kun je in deze winkel een afspraak maken voor een oogmeting. Deze wordt in de winkel uitgevoerd door een gediplomeerd opticien.

Bekker Optiek

Bekker Optiek in de Sint Janstraat in Middelburg heeft een uitgebreide collectie aan brillen of lenzen. Twijfelt u of u wel een bril nodig hebt? Of zijn uw ogen in de jaren veranderd en voldoen uw huidige glazen niet meer.

Een nauwkeurige oogmeting is essentieel voor een goed advies op maat. Bekker Optiek is gediplomeerd opticien en verzorgen gratis en vrijblijvend voor een uitgebreide oogmeting.

Ton’s Brillenmode

Bij Ton’s Brillenmode, gevestigd in de Korte Delft in Middelburg, staat niet alleen service hoog in het vaandel; Ton en zijn collega’s proberen u een geweldige totaalbeleving te geven in deze sfeervolle winkel. Zo besteden ze grote zorg aan hun aanbod. Bij hen vind je zowel brillen van kleine boutique merken zoals Gijs Dutch design, maar ook brillen van grotere huizen, zoals Tom Ford.

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg