Rooz – Middelburg

Mijn naam is Cindy en per 1 maart 2020 heb ik mijn winkel Rooz geopend in het authentieke centrum van Middelburg in de mooie Sint Janstraat.

In de winkel vind je een combinatie van fashion, sieraden, woonaccessoires en lifestyle. Dit alles met mooie Scandinavische merken of uitstraling, met zorg door mezelf uitgekozen en waar ik blij van word. Ik probeer regelmatig de collectie te wisselen of aan te vullen zodat er elke keer iets nieuws te ontdekken is.

Ik hoop hier een eerste indruk te geven waar mijn winkel voor staat en dat het jullie ook nieuwsgierig en enthousiast maakt om langs te komen! Natuurlijk kan je ook een kijkje nemen in de webshop, waar een groot gedeelte van de producten van de winkel te vinden is.

IPPY

IPPY heeft een geheel eigen kijk op sieraden. Hun collectie bestaat uit diverse eigentijdse, exclusieve sieraden van zowel bekende als onbekende merken en edelsmeden. Naast gericht advies en verkoop van sieraden, produceren zij ook hun eigen ontwerpen.

Juwelier ’t Gouddoppertje

Juwelier ’t Gouddopertje heeft maar liefst drie winkels in Zeeland en een webshop! Met de grootste collectie hebben zij altijd dat ene sieraad waar u naar opzoek bent!

Siebel Juweliers

Siebel Juweliers is een juwelier met maar liefst veertig winkels en een webshop. Met hun winkelconcept geven ze dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren ze hun klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen.

Lucardi

Lucardi Juwelier is de grootste op het gebied van sieraden en horloges. Hip en trendy zijn de sleutelwoorden, maar nog belangrijker is de betaalbare prijs. De collectie horloges, oorbellen, ringen, armbanden en kettingen van Lucardi Juwelier bestaat uit een breed aanbod van de allerlaatste trends, maar ook de bekende ‘klassiekers’ zijn vertegenwoordigd.

Casa de Sorpresas

Casa de Sorpresas van Du Baj aan de Lange Geere in Middelburg is hét adres voor hippe fietstassen, trendy tafelzeilen, en nog veel meer. Casa de Sorpresas staat Zeeuws Design, voor fairtrade, homemade woon- en cadeauartikelen. De winkel is ook een shop-in-shop, waar meerdere Zeeuwse ondernemers gebundeld hun zelfgemaakte, fairtrade en of toffe hebbedingen presenteren, compleet met workshops op de bovenverdieping.

Je kunt er ook terecht voor alle soorten reparaties aan bv. (voor)tenten, (afdek)zeilen of trampolines en uw opdrachten op maat voor onze zeilmakersafdeling alias het atelier.

Hun supersterke, waterdichte praktische en zeer trendy fietstassen zijn in vele maten en modellen verkrijgbaar. Zelfs geschikte fietstassen voor gebruik in combinatie met kinderzitjes of kleine maatjes fietstassen voor onze kleine mensen zijn in hun ruime assortiment vertegenwoordigd. Je kunt er ook eigen tas samenstellen, door je eigen afbeelding te uploaden!

Tevens kunt u bij Du Baj allerlei gave items uit de webshop aanschaffen.

InMiddels

InMiddels is een winkel, koffiebar en kapsalon in één. Tevens is InMiddels een kantoor, fotostudio en praktijkruimte, en worden er yoga-, pilateslessen en diverse workshops gegeven.

Je eigen onderneming starten is een grote droom voor velen, maar is ook heel lastig en spannend. Omdat ondernemen samen leuker is dan alleen, en omdat je met een collectief veel meer klanten kunt bereiken en bedienen, is InMiddels opgestart door Guusje Bugajski in Januari 2016.

InMiddels is een structureel concept, maar is altijd in beweging. Zo komen er regelmatig nieuwe ondernemers bij, blijven diegenen die hun plek vinden lang, en gaan de ondernemers die elders beter af zijn ook weer weg.

Een overzicht van alle deelnemende ondernemers is te vinden op de website van InMiddels.

Wereldwinkel Middelburg

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Alle producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten – zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren – er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij.

Moois & Meer

Bij Moois & Meer in de gezellige Middelburgse Sint Janstraat vindt je mooie spullen voor je interieur, een dag op het strand, in de sauna of op reis. Trefwoorden: eenvoud, vaak handgemaakt,  tijdloos. Je vindt hier onder meer Turkse hamamdoeken/peshtemals, hamamschaaltjes, Franse zeep en vintage items.

Two Ladies Like

Andere culturen hebben sinds eeuwen het interieur in Nederland beinvloed. Denk aan meubels en vazen uit het verre oosten, Afrikaanse maskers. Of de prachtige perzische tapijten die al jaren in onze Nederlandse interieurs te vinden zijn. Het fijne van etnisch wonen is dat het een vrij algemene term is. Je kunt immers zelf bepalen hoe je het interieur gaat inrichten. Etnisch wonen is het matchen van bepaalde kleuren, materialen en stijlen. Two Ladies Like gaat graag met u op reis in uw interieur. Met een etnisch interieur breng je ‘de wereld’ in huis.

Mundo Concept

Mundo Concept is in 2005 gestart als een kleine dameskledingwinkel, waarin een heel leuk, exclusief en goedkoop merk verkocht werd: Koton. Vorig jaar is Mundo omgetoverd tot een concept waarin dameskleding, herenkleding, accessoires, beenmode, meubelen en woonaccessoires gecombineerd worden. Bij Mundo concept zijn een paar dingen belangrijk: Exclusiviteit van de kledingmerken, trendy kleding voor niet teveel geld, een ongedwongen sfeer, gezelligheid en persoonlijke service.

De kleding is zo gevarieerd, dat klanten van ongeveer 13 tot en met 65+ altijd wel iets naar hun smaak kunnen vinden. De maten gaan van heel klein, maat 32, tot en met maat 44/46. Van de meeste kledingstukken komen maar 7 stuks binnen, waardoor de collectie steeds varieert en de kleding die je koopt lekker exclusief is! Ga zeker eens bij Mundo kijken, het is de moeite waard!

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg