Geplaatst op 22 maart 2019

10 jaar ROLR, Lammetjesdag en nog veel meer: de Middelburgse agenda voor komend weekend.

Jongens en meisjes!

We knallen er meteen maar in met die welbekende begroeting van de frontman en zanger van ROLR, Kees Moerland. Die band bestaat 10 jaar en viert dat morgen groots in De Spot. De avond wordt ingeluid door DJ Krimo Erra, vervolgens speelt Sixties Revolution en vanaf 23.00 gaat ROLR zelf helemaal los. Kees kwam gisteren even een biertje drinken om iets meer over de avond te vertellen. Het was te mooi om diep te gaan, maar Kees gooide er nog wél even zijn favoriete nummeraanloop uit 🙂

Maar er is uiteraard veel meer te doen in Middelburg. Een zeer geliefd evenement is Lammetjesdag Middelburg 2019, aan de Cleene Hoogeweg. Vorig jaar zagen we met eigen ogen waarom het daar zo druk is. Niet-verliefd worden is gewoon geen optie.

Verder onder meer: de Landelijke Opschoondag in Middelburg, het al eerder aangekondigde optreden van Peetman in De Drvkkery, Neslon Jazz Rap Dj Remarkable in Ut Babbelaertje, Strictly Vinyl in ’t Hof, allerlei activiteiten in het kader van de Boekenweek, Kinderkunstweek in het Zeeuws Museum, een rommelmarkt voor Roparun, en Apollo Ensemble – Telemann, Brockes-Passion in de Zeeuwse Concertzaal.

Het hele overzicht kun je bekijken op wijzijndestad.com/agenda/

Veel plezier, jongens en meisjes!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/middelburgers-kees-moerland/

wijzijndestad.com/verhalen/de-zeer-middelburgse-gitaar-van-peetman/

wijzijndestad.com/verhalen/lammetjesdag-bij-kaljouw-landschapsbeheer-in-middelburg/


Delen op