Geplaatst op 26 mei 2017

1001 Juweeltjes! Een nieuwe bestemming voor Damplein 5 in Middelburg

Een nieuwe bestemming voor Damplein 5! Bert en Ina van Le Collectionneur verklapten vorige zomer al dat de kopers van het pand op termijn mogelijk ook een winkel zouden beginnen in het pand en nu schrijven Jan Eggebeen en Joleen Smitshoek er inderdaad over op hun pagina 1001 Juweeltjes:

“Ondertussen zijn we al maandenlang aan het verbouwen en dat zullen we nog wel een poosje doen…Maar DE bonus van dit prachtige pand is de geweldig mooie winkelruimte! Daar waar eerst antiekhandel Le Collectionneur van Bert & Ina van der Zwaag was gevestigd, daar gaan wij eind van dit jaar, of misschien pas begin volgend jaar een tweede winkeltje opstarten. Qua timing moeten we nog even kijken hoe het met verbouwen gaat en ook hoe het voor ons het beste beginnen is.”

Met Jan hebben we onlangs kennisgemaakt toen hij voor het huis even zat te genieten van de zon. Hij vertelde toen dat hij en Joleen al een winkeltje hebben in Westkapelle, met spullen die ze zelf overal ter wereld inkopen. Ze vliegen namelijk allebei voor de KLM en kunnen dat mooi combineren met een uit de hand lopende hobby.

Tegen de tijd dat het echt zover is komen we er natuurlijk nog op terug, maar je kunt het maar alvast weten. Welkom in Middelburg Jan en Joleen!

www.1001juweeltjes.nl

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/2016/07/06/ina-en-bert-van-der-zwaag-stoppen-met-le-collectionneur/


Delen op