Geplaatst op 11 maart 2016

A Domani XL bestaat 15 jaar

A Domani XL bestaat 15 jaar! Chris en Yvette Smit begonnen met hun ijssalon in het pand aan Lange Delft 125, en openden 5 jaar terug de zaak op de Markt. Om die mooie mijlpaal te vieren zijn er allerlei acties tot 25 maart. En de lente wordt over twee weekjes uiteraard ook weer gevierd, door gratis duizenden ijsjes aan basisschoolleerlingen uit te delen.

Wij mochten gisteren rond lunchtijd even een kwartiertje meekijken in de zaak en zagen op dat tijdstip veel verschillende soorten klanten. Studenten van de UCR die koffies kwamen scoren, pauzerende werkmensen die trek hadden in belegde broodjes en ook diverse ijsliefhebbers. Schilder Menno Glansdorp had het aanvankelijk zo druk met verlekkerd naar het ijs loeren dat hij ons niet eens zag staan.

We mochten van Chris trouwens ook nog even op het dak achter de zaak kijken. Daar is dus gewoon een fietsenstalling! En wij maar mopperen dat er lang niet altijd creatief genoeg met ruimte wordt omgegaan. Dat valt in het geval van dit appartementenblok dus reuze mee.

Hoe het ook zij: we feliciteren Chris en Yvette hartelijk. Op de volgende 15 jaar!Meer verhalen over A Domani XL

Video: de Middelburgse lente begint bij A Domani XL

In Middelburg herken je de komst van de lente nog het beste aan de 4500 ijsjes die A Domani XL jaarlijks weggeeft aan scholieren. Ook dit jaar weer een drukte…

Lees meer