array(1) {
  [0]=>
  int(7059)
}

Actie: paaseieren maken voor Brasserie Eiggenwijzz

Een leuke actie van Brasserie Eiggenwijzz. Daar geven ze (paas-) eieren weg!

 

Het bericht:

 

Door de noodgedwongen corona-sluiting van onze Brasserie en Bakkerijzz hebben wij nogal wat eieren in voorraad. Omdat wij het doodzonde vinden om deze eieren weg te gooien, hebben wij het volgende (Paas-) idee:

 

Op donderdag 2 april tussen 17 en 19 uur kun je bij Brasserie Eiggenwijzz, Langeviele 20 te Middelburg per persoon/kind 3 gekookte eieren op komen halen.

 

Wij vragen je om hiervan drie prachtige Paaseieren te maken. Kleuren, verven, tatoeëren, of wat dan ook, als het maar originele paaseieren worden.

 

Als je die eieren dan hebt omgetoverd, kun je die – met een kaartje met je naam, leeftijd, adres en e-mail – aan ons teruggeven, in Brasserie Eiggenwijzz, op vrijdag 10 april tussen 12 en 13.30 uur.

 

De drie mooiste inzendingen gaan wij belonen met een leuk cadeau!!

 

Veel Succes!

 

Het team van Eiggenwijzz

Tel.: 06-52762263

 

Foto: paaseieren schilderen in Middelburg in 1958: Jacqueline Midavaine, Beeldbank Zeeland ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Welkom thuis, Stationsbrug Middelburg!
Welkom thuis, Stationsbrug Middelburg!

Met die livestream van de Provincie Zeeland zelf was er geen echte noodzaak om foto’s of filmpjes te maken, maar een kans om vanaf het balkon van Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg […]

30 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Corona-update: nieuwe positieve initiatieven in Middelburg
Corona-update: nieuwe positieve initiatieven in Middelburg

Het is al bijna een week geleden dat we hier een selectie uit alle mooie, Middelburgse initiatieven deelden, maar dat betekent niet dat er sindsdien niets is gebeurd. Een nieuwe, […]

30 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Geen verveling
Geen verveling

“Jullie hebben nu zeker ook niet meer zoveel te doen?” Die vraag wordt ons regelmatig gesteld momenteel, daarom maar eens een publieke reactie. Kort gezegd is ons antwoord dan meestal […]

31 mrt 2020