array(1) {
  [0]=>
  int(5286)
}

Aftrap: de doorontwikkeling van Wij zijn De Stad

Wij zijn van start!

Gisteren hebben we in het kantoor van Square Fruit aan de Kinderdijk de aftrap gegeven voor het uitbouwen en herinrichten van de website van Wij zijn De Stad.

Zoals we eerder al schreven: tot nu toe richtte de site zich vooral op Middelburgers en Middelburgse ondernemers. Vanaf het najaar wordt het ook een plek waar de bezoekers van de stad alles kunnen vinden wat ze willen weten én een plek waar ook de verbinding zal worden gelegd met bedrijven en ondernemers van buiten de binnenstad. Denk bijvoorbeeld aan Woonboulevard Middelburg ‘de Mortiere’.

Dat we op de Kinderdijk zaten was natuurlijk geen toeval. Square Fruit leidt dit project, in opdracht van de Vereniging Ondernemers Middelburg. Dat doen ze onder meer door alle partijen bij elkaar te brengen en door de campagnes te ontwikkelen waarmee Middelburg onder de aandacht wordt gebracht bij onze gasten. Het ver- en uitbouwen van de website wordt uitgevoerd door onze vrienden van Dondr, die de huidige site van Wij zijn De Stad ook bouwden, al was dat nog onder hun vorige naam Zet Twee.

We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen! Voor Wij zijn De Stad – Middelburg op Facebook en Instagram zal er niets veranderen. Wij blijven gewoon doen wat we doen. Maar zo nu en dan zul je misschien wel berichten tegenkomen buiten onze tijdlijnen, zoals die korte animaties over de veiligheidsmaatregelen (waarover we later vandaag worden bijgepraat door de VOM en KHN – Koninklijke Horeca Nederland afd. Middelburg).

We maken een speerpunt van het tegengaan van alle (digitale) versnippering binnen Middelburg. Er zijn te veel websites en pagina’s, waardoor mensen het overzicht niet meer hebben. Een eerste voorbeeld daarvan hopen we ook in het najaar te kunnen laten zien, met een campagne rondom Middelburg Winterstad.

Wat ons betreft kunnen die pagina en website zó geïntegreerd worden in de nieuwe site van Wij zijn De Stad. Daar zouden we zelf ook profijt van hebben, want de berichten op die pagina verzorgen we ook al een paar jaar. Dat zouden we het liefst allemaal op één plek doen. Da’s niet alleen logischer; het scheelt ook onnodig, dubbel werk.

We zijn weer lang van stof, maar we hopen dat de hoofdlijnen van de veranderingen nu wat duidelijker zijn. Wij zijn De Stad, straks nog meer dan ooit tevoren!

Meer lezen:

https://wijzijndestad.com/verhalen/ontdek-middelburg/

https://squarefruit.nl/

https://dondr.nl

Foto: Etienne Manuhuwa

Profiel
Boldr Digital Agency
Oostperkweg 5a
Tags

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Nieuw bij Stadsbrouwerij Middelburg: Primi Popup Catering
Nieuw bij Stadsbrouwerij Middelburg: Primi Popup Catering

“Zie het maar als een uit de hand gelopen gedachte-experiment!” Misschien was het je opgevallen dat we hier al bijna drie maanden geen bijdragen van Rob Marinissen meer hebben gedeeld. […]

24 jul 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Welkom terug in Middelburg, zeewierpioniers
Welkom terug in Middelburg, zeewierpioniers

We vinden het altijd tof, als mooie Middelburgers na een paar jaartjes Randstad toch weer terugkomen naar Zeeland. Lennert en Debbie Oosterling en Joost Adriaanse komen ook terug en ze […]

24 jul 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal De VOM en KHN over de drukte en veiligheidsmaatregelen in Middelburg
De VOM en KHN over de drukte en veiligheidsmaatregelen in Middelburg

Dat het momenteel druk is in Middelburg en de rest van Zeeland hoeven we niemand nog te vertellen. Dat dit ook een groter risico voor een opleving van het coronavirus […]

24 jul 2020