Geplaatst op 23 juli 2020

Aftrap: de doorontwikkeling van Wij zijn De Stad

Wij zijn van start!
 
Gisteren hebben we in het kantoor van Square Fruit aan de Kinderdijk de aftrap gegeven voor het uitbouwen en herinrichten van de website van Wij zijn De Stad.
 
Zoals we eerder al schreven: tot nu toe richtte de site zich vooral op Middelburgers en Middelburgse ondernemers. Vanaf het najaar wordt het ook een plek waar de bezoekers van de stad alles kunnen vinden wat ze willen weten én een plek waar ook de verbinding zal worden gelegd met bedrijven en ondernemers van buiten de binnenstad. Denk bijvoorbeeld aan Woonboulevard Middelburg ‘de Mortiere’.
 
Dat we op de Kinderdijk zaten was natuurlijk geen toeval. Square Fruit leidt dit project, in opdracht van de Vereniging Ondernemers Middelburg. Dat doen ze onder meer door alle partijen bij elkaar te brengen en door de campagnes te ontwikkelen waarmee Middelburg onder de aandacht wordt gebracht bij onze gasten. Het ver- en uitbouwen van de website wordt uitgevoerd door onze vrienden van Dondr, die de huidige site van Wij zijn De Stad ook bouwden, al was dat nog onder hun vorige naam Zet Twee.
 
We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen! Voor Wij zijn De Stad – Middelburg op Facebook en Instagram zal er niets veranderen. Wij blijven gewoon doen wat we doen. Maar zo nu en dan zul je misschien wel berichten tegenkomen buiten onze tijdlijnen, zoals die korte animaties over de veiligheidsmaatregelen (waarover we later vandaag worden bijgepraat door de VOM en KHN – Koninklijke Horeca Nederland afd. Middelburg).
 
We maken een speerpunt van het tegengaan van alle (digitale) versnippering binnen Middelburg. Er zijn te veel websites en pagina’s, waardoor mensen het overzicht niet meer hebben. Een eerste voorbeeld daarvan hopen we ook in het najaar te kunnen laten zien, met een campagne rondom Middelburg Winterstad.
 
Wat ons betreft kunnen die pagina en website zó geïntegreerd worden in de nieuwe site van Wij zijn De Stad. Daar zouden we zelf ook profijt van hebben, want de berichten op die pagina verzorgen we ook al een paar jaar. Dat zouden we het liefst allemaal op één plek doen. Da’s niet alleen logischer; het scheelt ook onnodig, dubbel werk.
 
We zijn weer lang van stof, maar we hopen dat de hoofdlijnen van de veranderingen nu wat duidelijker zijn. Wij zijn De Stad, straks nog meer dan ooit tevoren!
 
Meer lezen:
 
 
 
 
Foto: Etienne Manuhuwa

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg