Geplaatst op 01 november 2018

Agenda Middelburg, 1 – 4 november 2018

We slingeren er ‘m alweer alvast in hoor, die agenda voor Middelburg. Want het weekend begint vanavond al. Een greep uit wijzijndestad.com/agenda voor de komende dagen:

* Vanavond speelt J. Aubertin in Kaffee ’t Hof en is er een Requiemavond met het Middelburgs Kamerkoor in het Hofje Onder Den Toren. De Drvkkery staat vanaf vandaag bol van de activiteiten in het kader van de week van het Zeeuwse boek.

* Morgen onder meer het al eerder besproken Smaek van de Waereld in en rondom de Oostkerk en muziek in Café De Zaak, De Spot, Kaffee ’t Hof, Café Schuttershof. Er is ook het jaarlijkse Halloweenfeest in Bar American, een lezing in Kloveniersdoelen en een filosofisch café in De Drvkkery. En spellenavond in De Burcht uiteraard.

* Zaterdag? Ook weer diverse optredens her en der maar ook de nationale Natuurwerkdag, de Uitreiking Zeeuwse Boekenprijs 2018 in de Zeeuwse Bieb, toneel in het Middelburgs Minitheater en de open dag van het Zeeuws Archief, in het teken van de drinkgewoonten van de Zeeuwen van weleer.

* Zondag is het uiteraard weer koopzondag in Middelburg, met ook de Kunst en Cultuurroute Middelburg. Deze editie staat in het teken van de viering van de 20e editie Middelburgse Poëzieroute, met een programma voor de hele middag. Peter Sijnke presenteert die dag zijn boek over Frank Zappa in de Drvkkery.

Verdeel en heers! Veel plezier allemaal.

Foto: Drukte op Plein 1940 tijdens de Middelburgse braderie van 1986, bij het optreden van hardrockband Joshua. Links café ’t Centrum en Bar American, in het midden de gevel van ’t Koperen Keteltje.


Delen op