array(1) {
  [0]=>
  int(17131)
}

Agenda Middelburg 13 t/m 15 juli 2018

Zoals gezegd is er niet alleen dance dit weekend. Er is bijvoorbeeld ook nog muziek bij Café Die Lange, Cafe ut babbelaertje en in Café Restaurant “De Mug”.

Verder is het goed om te weten dat de nachtmarkten van afgelopen jaren vanaf dit jaar anders worden gepresenteerd. De drie markten heten nu ‘centrummarkt’ en worden vandaag, 27 juli en 10 augustus gehouden VAN 14.00 UUR tot 22.00 UUR. John Schets legde vanochtend uit dat deze verschuiving een verzoek was van de standhouders zelf, omdat de aanloop in de late uurtjes minder werd.

Bij de Vleeshal vanavond Help, hedendaagse kunst! met Julia Mullié.

Ook vermeldenswaardig is het feestje van Terre des Hommes Middelburg, morgen. Zij organiseren een feestelijke braderie op de brug bij Rondvaart Middelburg, ter ere van het jubileum, dat eigenlijk nog verder teruggaat dan die 25 jaar die nu gevierd worden.

Tot slot nog een grote rommelmarkt bij Club Jeu de Boules Middelburg, spellenavond in De Burcht, softballen in Park Toorenvliedt, en Voetbalfun Middelburg met Patrick Gabrielse.

Leef jullie uit, doe gek, geniet!

Het overzicht staat op https://wijzijndestad.com/agenda/

Foto: Lein de Wolf tijdens de eerste folkloristische dag op het Abdijplein, gisteren.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal City of Dance 2018, door Zuidwest 10
City of Dance 2018, door Zuidwest 10

Terrein City of Dance weekend 2018, vrijdag 13 juli, 15.30 uur. Met dank aan Jan-Willem Jansen van Zuidwest 10 voor de foto. https://www.zuidwest10.nl

14 jul 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Bij de braderie van Terre des Hommes Middelburg
Bij de braderie van Terre des Hommes Middelburg

De City Parade van City of Dance weekend in voorbereiding, bij de braderie van Terre des Hommes en winkels in de buurt. Let it all hang out!

15 jul 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Burger Bistro Middelburg bestaat 1 jaar
Burger Bistro Middelburg bestaat 1 jaar

Burger Bistro bestaat 1 jaar vandaag, gefeliciteerd! De zaak deelt o.a. hamburgers uit in de stad, om het te vieren. #burgerbistro #Middelburg #jubilea

15 jul 2018