array(1) {
  [0]=>
  int(14199)
}

Agenda Middelburg, 15- 21 februari 2019

Gisteren wipten we weer eens binnen bij de Drogisterij Kruiderij De Rode Pilaren, om met eigenaar Peter een beetje te kletsen over een lezing die hij a.s. dinsdag organiseert in Kloveniersdoelen. Die lezing, van Margo Peinemann, is interessant voor iedereen, maar specifiek voor mensen boven die 40, die willen leren hoe je met o.a. voeding een goede gezondheid kunt behouden.

Daar zouden we zelf ook nog wel wat van kunnen opsteken, denken we. Een mooie bijkomstigheid is dat de volledige opbrengst van de avond (5 euro per kaartje) bestemd is voor Stichting Kinderdiabetes.

In de winkel liepen we Jacqueline Tamboer ook nog tegen het lijf. ‘Het is altijd een avontuur om jullie te ontmoeten, grapte ze nog.’ Wij vonden het wel een aardig momentje om een foto te maken voor de spot vol gapers, in het kader van Selfie Stad Middelburg. Die lezing is dus aanstaande dinsdag, maar er staan nog meer mooie dingen in de agenda voor de komende week hoor!

Check https://wijzijndestad.com/agenda/. Een greep uit die agenda:

– Er is een heuse flirtavond in CAFÉ 39 aan de Vlasmarkt, waarbij je op voorhand je wensen aangeeft m.b.v. gekleurde bandjes.
– Er is weer een editie van Boogie Fever in Café Schuttershof
– Er is livemuziek in onder meer Café Le Penseur, Ut Babbelaertje, Kaffee ’t Hof, De Spot, en De Drvkkery
– Er zijn voorstellingen in Schouwburg Middelburg, speciale rondleidingen in het Zeeuws Museum
– Komende week is er ook nog een klimaatavond met het KNMI bij Scheldestromen Waterschap én de finale van de Energy Battle Zeeland in de Zeeuwse Bibliotheek.

Pik in!

https://wijzijndestad.com/agenda/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Sint Janstraat 27 weer verhuurd
Sint Janstraat 27 weer verhuurd

Een winkeltje schijnt het niet meer te worden, maar het oude huis van Lou, aan Sint Janstraat 27, is wél weer verhuurd. Nu het oude pand van de Juf graag […]

16 feb 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Met Koert Jan Schulting in Huize Toorenvliedt
Silk Cosmetics vestigt zich in Huize Toorenvliedt in Middelburg

Soms wint onze nieuwsgierigheid het van ons geduld. Deze week bereikte ons, via de wind, enig gefluister over de nieuwe eigenaars van Huize Toorenvliedt, aan de Koudekerkseweg 131. Dat vinden […]

16 feb 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Pareltjes! #Middelburg op Instagram, januari-februari 2019
Pareltjes! #Middelburg op Instagram, januari-februari 2019

We hadden de sneeuw. De zon. Die superbloedmaan. De ijspeddelaar. Die winterse kanaalzwemmer. We waren De Actie. Een vleugje historie. Een glimpje toekomst. Nieuwe boompjes, verdwijnende bomen. Sluitingen. Openingen. Januari-februari […]

16 feb 2019