Geplaatst op 18 juni 2017

Agenda Middelburg 16-18 juni 2017

Ook komend weekend staat er weer zo veel op het programma in Middelburg dat we hier onmogelijk alles kunnen belichten. De kans is ook groot dat het druk wordt want de weersvoorspellingen zijn prima en het wemelt van de Duitse toeristen, zagen we vanmiddag al. We waren daar toch weer even verbaasd over maar we hadden het kunnen weten: de Duitsers vieren zoals ieder jaar Sacramentsdag en maken daar een mooi lang weekend van.

Maar een uitgebreid programma dus. Dat wordt gedomineerd door ZeelandJazz met o.a. ZeelandJazz 2017 – Festivalweekend Middelburg bij Kloveniersdoelen. We zagen zojuist dat ze de tuin daar al heel gezellig aan het maken zijn. Om te zien wat dat evenement allemaal omvat kun je het beste kijken op zeelandjazz.nl. Veel mooie namen in ieder geval.

Ook een groot evenement, morgen en zondag: de WaterSportDagen 2017. We gaan er zo alvast een kijkje nemen, als het marineschip De Willemstad aanmeert. Daar komen we nog op terug. Het programma kun je bekijken op www.wvarne.nl/home/middelburgse-watersportdagen-2017.html

Verder nog:

De Mozaïek Challenge morgen, van Draag je steentje bij aan Middelburg 800 jaar. Iedereen is van harte welkom om letterlijk een steentje bij te dragen aan Middelburg 800 jaar. Dan worden namelijk vanaf 08.00 uur de cijfers 800 met mozaïeksteentjes ingevuld.

Ook morgen: het Wijkfeest Dauwendaele 50 Jarige Bestaan. Daar gaan we zeker even een kijkje nemen want met die wijk hebben we persoonlijk nog altijd wat. Wat een herinneringen aan onze jeugd daar! Lees alles over deze jubileumfuif op wijkdauwendaele.nl

Zondag wordt rommelig, dat weten we nu al. We doen die dag traditiegetrouw mee aan de Beach Games Middelburg. Sport speelt daar een rol in jazeker, maar het is van oorsprong een horecatoernooi. Vul zelf maar bij, uhm, in.

En dit is nog lang niet alles uiteraard. Op Plein 1940 Evenementen hebben we Schipper en Bemanning Blues – Zeeland Jazz en morgen The Juke Joints. Café Die Lange heeft de Nr. 1 Party DJ W weer te gast. Bekker Optiek staat op de Markt met een foodtruck van Nikon. Wijnspeciaalzaak 12% of meer heeft in-store proeverij. In Kaffee ’t Hof draaien Dj’s Nebur et Solar (punk psych soul surf’n’roll) sToMp part 2. Cafe ut babbelaertje heeft drie avonden muziek: Don louders big up hair band, Creedence clearwater revival Tribute 10E en Cindy peress lazy sunday. In Café Schuttershof is het Boogie Fever [Disco, Funk & Soul]. Dat kun je combineren met een feestmenu in VRIENDSCHAP cafe restaurant. Morgen ook Street Parade en Jazz (oude stijl) op Plein ’40. In Café Bardot staat DJ Mac.

Hallo, ben je daar nog? Hoe dan ook: aan activiteiten geen gebrek de komende dagen. Veel plezier allemaal!


Delen op