array(1) {
  [0]=>
  int(10677)
}

Agenda Middelburg 2-4 augustus 2019

Weekend! Dan checken we de Middelburgse agenda uiteraard even. De Middelburgse Kermis is inmiddels losgebarsten, maar voor de mensen die daar niet van houden zijn er zeker alternatieven. Een greep:

Zondag is het weer koopzondag in Middelburg, met zoals altijd ook de Kunst en Cultuurroute Middelburg. De Route viert deze maand het 20-jarig bestaan, met onder meer een jubileumtentoonstelling in de Kloostergangen van de Abdij. Zondag is er ook nog eens een kunstmarkt op het Abdijplein én Open huis Rooms of Now #2.

Verder It’s Friyay! en Team Lobi in Café Schuttershof, disco in Bowling De Kruitmolen, Dirty piano’s bij MarktCafe, en Gypsy Jazz met Vincent Chambon & Jazzigane bij Brasserie Franklin. Isabel Provoost zingt bij Hard en Ziel zondag.

Geniet ervan mensen!

https://wijzijndestad.com/agenda/

Foto: Hanny Mallekote van Hoed Gezien, atelier voor hoeden en modeaccessoires.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal #Middelburg op Instagram, juli 2019
#Middelburg op Instagram, juli 2019

Juli begon koud en eindigde bloedheet. Maar het was wel een mooi maandje toch? Mosselfeesten, City of Dance en heul veel toeristen. Die delen gelukkig soms ook foto’s op Instagram, […]

3 aug 2019
Afbeelding #007 voor het verhaal Een nieuwe bestemming voor Achter het Hofplein 43
De verbouwing van Achter het Hofplein 43: een rondleiding door Cristel Barto

De uitzending van Nieuws en Co, afgelopen dinsdag, ging onder meer over Zeeuwen die (niet) terugkeren naar Zeeland. De mannen van de Zeeuwse Connectie, die achter de ZeeuwseVacaturebank.nl zitten, kwamen […]

4 aug 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Kunst! Cultuur! Kermis! Een mooie zomerzondag in Middelburg
Kunst! Cultuur! Kermis! Een mooie zomerzondag in Middelburg

Waf een heerlijk dagje vandaag! Iedereen is ontspannen, lekkere muziekjes her en der, gezellig druk bij de kunstmarkt, en ook de kermis draait in een zondags tempo. Fijn zo!

4 aug 2019