Geplaatst op 23 november 2018

Agenda Middelburg, 23-25 november 2018

Het lijkt wel of iedereen het een beetje schoorvoetend doet maar feit is dat we deze week best veel berichten van Middelburgse ondernemers zagen, waarin ze fikse kortingen aankondigen voor vandaag (Black Friday) en morgen. Ook de media staan er bol van. De gekte is hier natuurlijk niet te vergelijken met die in de States (nl.wikipedia.org/wiki/Black_Friday), al was het maar omdat veel Nederlanders vandaag niƩt vrij zijn.

Maar hoe je het ook wendt of keert: je kan bij veel winkels je slag slaan deze dagen en, alleen vanmiddag, ook bij de aankoop van kaarten voor het Winter Bierfestival in december.

Kun je die slag ook nog combineren met andere leuke dingen? Jazeker! Check de activiteiten in de stad op wijzijndestad.com/agenda/. Er zijn lezingen en er is muziek, er zijn spelletjes en events.

Drie minder reguliere dingen uit de agenda: de overdracht van de Oostkerk morgen, met in de avond een optreden, het event van de Zeeuwse Connectie en zondag, vanaf eind van de middag, Oranje verlichting op het Abdijplein, in het kader van de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen.

Goed weekend mensen!

Foto uitverkoop Korte Delft Middelburg 1946: Beeldbank Zeeland Zeeuwse Bibliotheek.

wijzijndestad.com/agenda/


Delen op