Geplaatst op 23 januari 2020

Agenda Middelburg, 23 -27 januari 2020

Zo, die blauwe maandag hebben we ook weer gehad. Kunnen weer fijn de voetjes van de vloer, kan er weer lekker meegezongen worden, of kan er worden geluisterd naar allerlei Middelburgse vertellers en gidsen. Wat hebben we zoal, de komende dagen?
 
Je kan het zelf checken op wijzijndestad.com/agenda/.
 
Een greep:
 
Vandaag is het natuurlijk weer Weekmarkt Middelburg. Die is nog niet helemaal compleet, maar staat weer wel in de vertrouwde opstelling. Verder gaat Nico Out vanavond in Kloveniersdoelen op zoek naar spiritualiteit, dansen Ivgi & Greben in Schouwburg Middelburg en is er weer een nieuwe editie van SFTH in de Spot: Songs From The Heart: Tony Joe White & J.J. Cale.
 
Morgen Kabarett Dapitulet in de Zeeuwse Concertzaal, en The Silent Disco Party in Café Schuttershof. Opgelet daar mogen we ook nu weer 2 x 2 gratis tickets voor verloten? Wil je kans maken? Reageer dan even onder dit bericht. We loten dan morgen.
 
Ook morgen: Janneke de Bijl in de Schouwburg en De Kat in Kaffee ’t Hof.
 
Zaterdag is er eindelijk weer eens een LHBT Café-avond van het COC, en wel in CAFÉ 39. In sociëteit De Vergenoeging is er een jubileumbijeenkomst van Filosofisch Café Middelburg, zaterdagmiddag. Bij ruimteCAESUUR de opening van ‘From one to another, to you’, Tim Akkerman speelt in de Drvkkery en Broken Shadows in De Spot. In Schuttershof het nieuwe feest ‘Rumors’.
 
Verder nog Peter Pan, een winterwandeling met de gidsen van Toeristinfo Middelburg, en het afstudeerconcert van Tessa van Buuren in de Doopsgezinde kerk.

En maandag? De opening van Holocaustmonument Levenslicht in Middelburg!

 
Veel plezier allemaal!
 

Delen op