array(1) {
  [0]=>
  int(14448)
}

Agenda Middelburg 25-27 januari 2019

Bijna weekend! Deze keer met livemuziek in o.a. ’t Hof, de Spot, De Drvkkery, Schuttershof en de Zeeuwse Concertzaal. Lou viert z’n verjaardag in Ut Babbelaertje, De Zwarte Ruiter heeft een quizdiner en Bernice Notenboom geeft een lezing in de Kloof. Bij Honeypie kun je speeddaten en in A58 wordt de eerste Middelburgse Vlooienmarkt georganiseerd. Kiest u maar!

https://wijzijndestad.com/agenda/

Deze week even extra aandacht voor High Five in pand ‘s-Hertogenbosch aan de Vlasmarkt, vanmiddag en vanavond. Een paar maanden geleden spraken we daar al over met organisator Gianni Tahitu. Hij vertelde toen dat hij graag eens een expositie wilden organiseren die anders is dan de meeste. Eenmalig, met jonge talenten, maar ook met goede muziek en een echt feestje. Wij was toen nog op zoek naar een locatie. Die heeft hij ondertussen gevonden. We gingen zojuist even kijken in de ruimte naast Sjakie’s chocolademuseum, waar ‘as we speak’ wordt gewerkt aan de inrichting van de expo.

In dit korte filmpje vertelt Gianni meer over dit gratis feestje, waar iedereen welkom is. Op de achtergrond zien we ook Mirjam Manusama in de weer. Zij exposeert ook en deed haar verhaal al in de PZC.

Vanmiddag dus, vanaf 17.00 uur.

https://wijzijndestad.com/agenda/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Opgeleverd! Een kijkje in de Koepoort Appartementen in Middelburg
Opgeleverd! Een kijkje in de Koepoort Appartementen in Middelburg

De Koepoort Appartementen zijn klaar! Voordat je de foto’s van gisteren bekijkt zou je eigenlijk eerst de beelden van begin september nog eens moeten bekijken, want wát een verschil zeg! […]

26 jan 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Wij zijn De Aankleding
Wij zijn De Aankleding

Wij zijn de kouwe snie, wij zijn de revolutie 🙂 Met dank aan Bert van Wijk en Jacques Cats voor de foto’s!

26 jan 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Duco van Eijkelenburg spreekt....tijdens de Nationale Holocaust Herdenking
Duco van Eijkelenburg spreekt….tijdens de Nationale Holocaust Herdenking

Duco van Eijkelenburg is De Stad, want morgenochtend vanaf 11.00 uur is deze man gewoon live te bekijken en te beluisteren bij de NOS, in de uitzending van de Nationale […]

26 jan 2019