array(5) {
  [0]=>
  int(7847)
  [1]=>
  int(7848)
  [2]=>
  int(7849)
  [3]=>
  int(7850)
  [4]=>
  int(7851)
}

Agenda Middelburg 29-02 & 01-03 2020

Voor alles is een eerste keer. In de Vleeshal zijn we altijd van harte welkom om foto’s of filmpjes te komen maken, maar toen we eerder deze week een kijkje gingen nemen bij ‘Progressive Touch’ van Michael Portnoy zei de vrouw bij de kassa dat we beter eerst even toestemming konden gaan vragen op het kantoor aan de Helm, achter het stadhuis. “Het is een nogal expliciete installatie”, voegde ze eraan toe.

 

De toestemming kregen we gewoon, maar het verzoek was wel om de geslachtsdelen en de versmelting van die delen niét vast te leggen. Zulke beelden zouden niet eens worden toegestaan door Facebook, bedachten we, maar het had ook te maken met afspraken met acteurs in de films van Portnoy. Maar expliciet ís Progressive Touch. Intrigerend Expliciet, kopten we vrolijk in de stories van Insta. Op de site van Vleeshal kun je er meer over lezen.

 

Vanmiddag is er een gratis publieksprogramma bij de expositie, vanaf 15.30 uur: ‘Radicaal Queer: intimiteit, absurditeit en erotiek in hedendaagse LGBTQ-cinema’. Dat is ook een selectie korte films, samengesteld door Matt Lambert.

 

Daarnaast op het programma in Middelburg dit weekend:

 

Vanmiddag Peetman live in Café Le Penseur en in de Brasserie van De Drvkkery mevrouw Tamara. Vanavond The Best of Britain in Schouwburg Middelburg, Gatecrash in De Spot en LHBT-avond in CAFÉ 39. In Café Schuttershof is het schrikkelen geblazen, met Akireaux, Grens&Loos en OTM.

 

Morgen is het weer koopzondag, op de eerste zondag van de maand en Kunst en Cultuurroute Middelburg. Bij Hard en Ziel kun je dan gratis genieten van The Kickz, vanaf 15.30 uur, bij de Zeeuwse Concertzaal begint een half uurtje eerder het Presentatieconcert MFM 2020.

 

Meer agenda kun je bekijken op https://wijzijndestad.com/agenda/.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Wij zijn De Actie 2020: de verloting van doos 5
Wij zijn De Actie 2020: de verloting van doos 5

Wij zijn De Actie 2020: de verloting van doos 5.   En we gaan doorrrr, dames en heren! Ook doos nummer 5 zit vol moois en lekkers. Als je reageert […]

1 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Zij zijn De Stad: Django Hooftman
Zij zijn De Stad: Django Hooftman

In de serie ‘Zij zijn De Stad’ Deze week Middelburger Django Hooftman, die sinds september vorig jaar in Bar American werkt.   “Het is maar net waar het leven me […]

2 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Wij zijn De Actie 2020: de vierde en laatste bijzondere verloting
Wij zijn De Actie 2020: de vierde en laatste bijzondere verloting

Wij zijn De Actie 2020: de tiende verloting (en de vierde en laatste ‘bijzondere’).   Deze drie items mag je gerust bijzonder noemen. We verloten deze afzonderlijk van de andere […]

2 mrt 2020