Geplaatst op 29 februari 2020

Agenda Middelburg 29-02 & 01-03 2020

Voor alles is een eerste keer. In de Vleeshal zijn we altijd van harte welkom om foto’s of filmpjes te komen maken, maar toen we eerder deze week een kijkje gingen nemen bij ‘Progressive Touch’ van Michael Portnoy zei de vrouw bij de kassa dat we beter eerst even toestemming konden gaan vragen op het kantoor aan de Helm, achter het stadhuis. “Het is een nogal expliciete installatie”, voegde ze eraan toe.
 
De toestemming kregen we gewoon, maar het verzoek was wel om de geslachtsdelen en de versmelting van die delen niét vast te leggen. Zulke beelden zouden niet eens worden toegestaan door Facebook, bedachten we, maar het had ook te maken met afspraken met acteurs in de films van Portnoy. Maar expliciet ís Progressive Touch. Intrigerend Expliciet, kopten we vrolijk in de stories van Insta. Op de site van Vleeshal kun je er meer over lezen.
 
Vanmiddag is er een gratis publieksprogramma bij de expositie, vanaf 15.30 uur: ‘Radicaal Queer: intimiteit, absurditeit en erotiek in hedendaagse LGBTQ-cinema’. Dat is ook een selectie korte films, samengesteld door Matt Lambert.
 
Daarnaast op het programma in Middelburg dit weekend:
 
Vanmiddag Peetman live in Café Le Penseur en in de Brasserie van De Drvkkery mevrouw Tamara. Vanavond The Best of Britain in Schouwburg Middelburg, Gatecrash in De Spot en LHBT-avond in CAFÉ 39. In Café Schuttershof is het schrikkelen geblazen, met Akireaux, Grens&Loos en OTM.
 
Morgen is het weer koopzondag, op de eerste zondag van de maand en Kunst en Cultuurroute Middelburg. Bij Hard en Ziel kun je dan gratis genieten van The Kickz, vanaf 15.30 uur, bij de Zeeuwse Concertzaal begint een half uurtje eerder het Presentatieconcert MFM 2020.
 
Meer agenda kun je bekijken op wijzijndestad.com/agenda/.

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg