Geplaatst op 29 november 2018

Agenda Middelburg 29 november – 2 december 2018

De agenda voor Middelburg dit weekend!

wijzijndestad.com/agenda/

Met vandaag onder meer Carolijn Visser in de De Drvkkery, Sven Hammond in De Spot, Fred Raspail (Fr) in Kaffee ’t Hof, Lace op het winterterras van Cafe Tympaan en Grand Café Brooklyn en Geef het een plek! in de voormalige Sterrenwacht aan de Herengracht.

Morgen o.a. Suffe tutten kerstbingo in Kloveniersdoelen, Seventy Nodigt Uit: DJ Luniator + Special Guest, DJ Willem bij Café Die Lange, Purper’s Passie in Schouwburg Middelburg, LOSBOLLIG met DEVARSITY in Café Schuttershof en Just the two of us in Café De Zaak.

Zaterdag, bijvoorbeeld: Fissa met Cortez, Gerard Spong in Schouwburg Middelburg, Soulkitchen bij MarktCafe, een nieuwe expo bij de Roofprint Pers, de DOG-dealer kick-off party bij Biercafe De Vliegende Hollander, Da Vinci in Ut Babbelaertje, en Rommelmarkt op de Vismarkt.

Zondag, tot slot: Koopzondag en Kunst en Cultuurroute Middelburg, Esther Apituley in de Zeeuwse Concertzaal, Platenbeurs in Café Le Penseur, Jamsessie in Café Schuttershof, en Bierfeest in de Wintertent, bij Cafe Tympaan en Grand Café Brooklyn.

Veel plezier allemaal!

wijzijndestad.com/agenda/


Delen op