array(1) {
  [0]=>
  int(9494)
}

Agenda Middelburg 6-8 december 2019

De donkere dagen voor Kerst? Misschien wel, maar in Middelburg wordt er veel aan gedaan om een beetje licht in de duisternis te brengen. Dat begint dit weekend al, met Joris’ Kerstboom 2019 in Middelburg!

 

Op het Abdijplein wordt vanmiddag een aanloopje genomen, maar het grote festijn is morgen. Het hele programma staat op https://www.zeeland.nl/over-ons/joris-kerstboom-6-en-7-december-2019. Provincie Zeeland roept iedereen op om morgen vooral ook tussen 19.30 en 20.00 te komen. Dat is het moment waarop de boom in het licht wordt gezet.

 

Maar natuurlijk is er nog veel meer te doen in Middelburg Winterstad. Er zijn expo’s in onder meer De Drvkkery, bij de Middelburgse Atelier Stichting en in het Zeeuws Archief. Er zijn ook evenementen bij Vleeshal en in het Zeeuws Museum. Ook bij Hosternokke wordt een expositie geopend, morgenmiddag.

 

Muziek is er onder meer bij ZanziBar Middelburg, Café Le Penseur, Café Die Lange, MarktCafe, Café Schuttershof en in Ut Babbelaertje.

 

Zondag gebeurt er ook genoeg. Van Wine & Dine bij Cafe Tympaan tot Wereldlichtjesdag in Pluk de dag, bloemen en sfeer, van Douwe Eisenga in de Doopsgezinde kerk tot Jeroen van Merwijk in Schouwburg Middelburg.

 

https://wijzijndestad.com/agenda/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Joris' Kerstboom in Middelburg
Joris’ Kerstboom in Middelburg

Het is nu echt aan in de stad. Er gebeurt meer dan we bij kunnen houden, daar moeten we gewoon eerlijk in zijn. Maar toch dabberen we leuk mee hoor. […]

7 dec 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Welkom in Middelburg, TOF Conceptstore!
Welkom in Middelburg, TOF Conceptstore!

De winkel opende al op 30 november maar de eigenaresse van TOF Conceptstore, Jessica Schouten, maakte daar bewust niet al te veel lawaai over, omdat er nog puntje op de […]

8 dec 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal De goede doelen van de CSW, of hoe Sem Euser fietsen wint
De goede doelen van de CSW, of hoe Sem Euser fietsen wint

Over Sem Euser kunnen we jullie niet zo gek veel vertellen maar één ding is zeker: hij heeft talent voor het inzamelen van geld voor goede doelen. Hij zamelde in […]

8 dec 2019