Geplaatst op 06 december 2019

Agenda Middelburg 6-8 december 2019

De donkere dagen voor Kerst? Misschien wel, maar in Middelburg wordt er veel aan gedaan om een beetje licht in de duisternis te brengen. Dat begint dit weekend al, met Joris’ Kerstboom 2019 in Middelburg!
 
Op het Abdijplein wordt vanmiddag een aanloopje genomen, maar het grote festijn is morgen. Het hele programma staat op www.zeeland.nl/over-ons/joris-kerstboom-6-en-7-december-2019. Provincie Zeeland roept iedereen op om morgen vooral ook tussen 19.30 en 20.00 te komen. Dat is het moment waarop de boom in het licht wordt gezet.
 
Maar natuurlijk is er nog veel meer te doen in Middelburg Winterstad. Er zijn expo’s in onder meer De Drvkkery, bij de Middelburgse Atelier Stichting en in het Zeeuws Archief. Er zijn ook evenementen bij Vleeshal en in het Zeeuws Museum. Ook bij Hosternokke wordt een expositie geopend, morgenmiddag.
 
Muziek is er onder meer bij ZanziBar Middelburg, Café Le Penseur, Café Die Lange, MarktCafe, Café Schuttershof en in Ut Babbelaertje.
 
Zondag gebeurt er ook genoeg. Van Wine & Dine bij Cafe Tympaan tot Wereldlichtjesdag in Pluk de dag, bloemen en sfeer, van Douwe Eisenga in de Doopsgezinde kerk tot Jeroen van Merwijk in Schouwburg Middelburg.
 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg